Hyppää sisältöön

Walk in -lyhytterapia nuorille ilman ajanvarausta

Keskusteluapua nuorille ja nuorille aikuisille. Walk in -lyhytterapia tarjoaa nopean väylän mieltä painavien asioiden käsittelyyn yhdessä keskusteluavun ammattilaisen kanssa.  

Vastaanotto on avoinna

  • Joka maanantai klo 16–20
  • Kilpisenkatu 4 (Perheasiain neuvottelukeskuksen toimitilat). Sisään pääset kaupunginteatteria ja Tietotaloa vastapäätä olevasta ovesta.

Walk in -vastaanotolle voi saapua aukioloaikoina ilman ajanvarausta. Vastaanotto on maksuton ja asioida voi myös nimettömänä. Vastaanotolla luottamukselliset keskustelut toteuttavat terapeuttiopiskelijat osana asiakastyöhön valmistavia opintoja.

Keskustelemaan pääsee saapumisjärjestyksessä ja noin 45 minuutin aikana on mahdollista ottaa esille haluamiaan asioita terapeutin kanssa. Keskustelut ovat luottamuksellisia ja kertaluontoisia. 

Lyhytterapiassa ei ole hengellistä sisältöä eikä vastaanotolle tullakseen tarvitse olla kirkon jäsen.  

Walk in -terapiaa nuorille nyt myös netissä

Nuoret pääsevät ilman ajanvarausta toimivaan maksuttomaan Walk in -terapiaan nyt myös verkossa. Keskusteluapua videoyhteydellä on tarjolla tiistaisin kello 17-19 Nuortenlinkin nettisivulla. Palveluun pääsee sivulla näkyvän Tule juttelemaan -chat-ikkunan kautta.

Walk in -lyhytterapia nuorille ja nuorille aikuisille Jyväskylässä.