Kokkikerhot

Seuraamme Covid-19 tilannetta ja toimimme saamiemme ohjeiden mukaan. Ilmoitamme muutoksista täällä tai tarvittaessa jo ilmoittautuneille mikäli tilanteet vaihtuvat.

Oletko innokas leipuri tai kokki? Osaatko jo muffinsitaikinan sekoittamisen tai pizzaleipien kokoamisen? Haluaisitko oppia?

Tule mukaan seurakunnan kokkikerhoon, niin saat itse valmistaa ja herkutella monenlaisia välipaloja, leivonnaisia ja pieniä ruokia. Valitse alla olevasta listasta itsellesi sopiva kerho ja ilmoittaudu mukaan!

Keltinmäki  Keskusta Korpilahti Kuokkala  Palokka  Säynätsalo  Tikkakoski  Vaajakoski

Tsekkaa kokkailu- ja muita vinkkejä myös videoilta Youtubesta, Kirkkis-kanavalta!

Tulkoon tie sinua vastaan, olkoon tuuli aina myötäinen, päivä poskillesi paistakoon, sade pelloillesi virratkoon. Ja kunnes kohdataan, elämäsi jääköön käsiin Jumalan. (virsi 979)

Keltinmäki

​​​​​​Kerhot ovat tauolla toistaiseksi

Keskusta

Tällä hetkellä kerhotoiminta tauolla.

Tiedustelut: Kirsi-Marja Piippanen 050 595 3945 tai kirsi-marja.piippanen@evl.fi

Korpilahti

Kokkikerho 3.-6. -luokkalaisille

tiedustelut nuorisotyönohjaajalta p. 050-5579005.

Kuokkala

Kevät 2022

• Kerhot alkavat viikolla 5.
  • Valitettavasti emme pysty huomioimaan moniakaan erityisruokavalioita.
  • Kerhoja ei ole hiihtolomalla (vk 9.) tai muinakaan päivinä, jolloin kouluista on lomaa.
  • Kerhot päättyvät huhtikuussa viikolla 17.
  • Kerhot maksavat 15€. Maksaminen tapahtuu ilmoittautumisen yhteydessä.
  • Ilmoittautuminen tehdään vahvan ilmoittautumisen kautta eli tarvitset pankkitunnukset tai Katrina asiointitunnuksen.

Ilmoittautuminen 14.-21.1. tästä.

• Kokkikerho 1 (1-6 lk.) maanantaisin (alk. 31.1.) klo 16.30-18.00, Polttolinja 37.
  • Kokkikerho 2 (1-4 lk.) keskiviikkoisin (alk. 2.2.) klo 16.00-17.30, Polttolinja 37.
  • Kokkikerho 3 (2-6 lk.) torstaisin (alk. 3.2.) klo 18.00-19.30, Polttolinja 37. TÄYNNÄ.

Tiedustelut:  Hanna-Maire Leppänen, 050 436 8619, etunimi.sukunimi@evl.fi

Palokka

• Kerhot alkavat viikoilla 5: keskiviikon kerhot 2.2., torstain kerhot 3.3.
  • Kerhoja ei ole talvilomalla (vko 9).
  • Kerhot päättyvät toukokuussa, viikolla 18.
  • Valitettavasti emme pysty huomioimaan erityisruokavalioita.
  • Kerhot maksavat 15€. Joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä
  • Ilmoittautuminen tehdään vahvan ilmoittautumisen kautta eli tarvitset pankkitunnukset.

Kokkikerhot keväällä 2022 Palokan kirkolla (Rovastintie 8).

• Kokkikerho 1 (2-4 lk) keskiviikkoisin klo 16:00-17:30, harrastetila
  • Kokkikerho 2 (1-3 lk) keskiviikkoisin klo 16:00-17:30, olotupa (täynnä)
  • Kokkikerho 3 (1-3 lk) torstaisin klo 16:30-18:00, harrastetila
  • Kokkikerho 4 (4-6 lk) torstaisin klo 18:00-19:30, harrastetila

Jos kerho on täynnä, voit ilmoittautua varasijalle sähköpostitse toni.launonen@evl.fi

Muihin kerhoihin pääset tästä

Ilmoittautuminen alkaa ti 25.1. klo 8 tästä

Tiedustelut:
Toni Launonen 040 773 9851, etunimi.sukunimi@evl.fi

Säynätsalo

Tietoa tulossa lähiaikoina...

Tikkakoski

• Syksyn kerhoista tietoja elokuun lopussa
  • Valitettavasti emme pysty huomioimaan erityisruokavalioita.
  • Kerhot maksavat 15€. Joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä
  • Ilmoittautuminen syksyn kerhoihin alkaa syyskuussa

Tiedustelut: Maria Hurme, p. 040 560 9915, maria.hurme@evl.fi

Vaajakoski

Jyskässä meillä ei enää valitettavasti ole toimitiloja.

Vaajakosken kirkko on remontissa. Olemme väistötiloissa kahdessa toimipisteessä:

Vesmannintie 6 ja Varaslahdentie 6
Mitä toimintaa toivotte kouluikäisille Vaajakoskella? Laita ajatuksesi sähköpostilla: satu.harjula@evl.fi

Oletko aina myöhässä kerhojen ilmoittautumisessa tai jääkö sinulta some-mainokset huomaamatta? Haluatko tietää, mitä toimintaa Vaajakosken alueseurakunta tarjoaa kouluikäisille? Lisää itsesi postituslistalle. Listaan ilmoittautuneille tulee viestiä, kun nettisivuilla on uutta toimintaa tai ilmoittautuminen alkaa. Postituslistalle pääset TÄSTÄLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Tiedustelut: Satu Harjula P. 040 558 2542 tai satu.harjula@evl.fi