Muita kerhoja

Seuraamme Covid-19 tilannetta ja toimimme saamiemme ohjeiden mukaan. Ilmoitamme muutoksista täällä tai tarvittaessa jo ilmoittautuneille mikäli tilanteet vaihtuvat.

Tsekkaa kokkailuvinkkejä ja muita vinkkejä videoita Youtubesta, Kirkkis-kanavaltaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Tulkoon tie sinua vastaan, olkoon tuuli aina myötäinen, päivä poskillesi paistakoon, sade pelloillesi virratkoon.
Ja kunnes kohdataan, elämäsi jääköön käsiin Jumalan. (virsi 979)

Kaipaatko tekemistä koulun jälkeen? Tykkäätkö potkia palloa tai pelata sählyä? Haluatko näperrellä tai vaikka kokeilla näyttelemistä?

Tule seurakunnan kerhoihin kokeilemaan! Valitse alla olevasta listasta sinulle sopiva kerho ja ilmoittaudu mukaan.

Huhtasuo  Keltinmäki  Keskusta  Korpilahti  Kuokkala  Palokka  Tikkakoski  Vaajakoski

Huhtasuo

Puuhakerho

Huhtakodilla tiistaisin klo 16.30

Kouluikäisten avoimet ovet Kipinässä (Sepän kauppakeskus, 2.krs)
Ti     klo 14-17
Ke    klo 14-17
To    klo 14-17

Avoimissa ovissa voi esim. pelata lautapelejä, pingistä, musisoida, jutella tai olla vain.
Tarjolla myös välipalaa.

Tiedustelut: Anni Suutari, 0505497017

Keltinmäki

Alakoululaisten olkkari, avoimet ovet. Kortepohjan srk-keskus. Tiistaisin ja torstaisin klo 13-16 1.9.2020 alkaen

Tervetuloa oleilemaan, pelailemaan ja viettämään mukavaa iltapäivää kirkolle. Meillä voi myös tehdä läksyt. Tarjolla välipalaa.

Alakoululaisten Kirkkis, avoimet ovet Keltinmäen kirkolla maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 13-16. 2.9.2020 alkaen
Tervetuloa oleilemaan, pelailemaan, viettämään mukavaa iltapäivää.
Meillä voi tehdä läksyt ja tehdä käden töitä. Tarjolla välipalaa.

Riikka Klar  0504121514 tai riikka.klar@evl.fi

Keskusta

Tällä hetkellä kerhotoiminta tauolla.

Kirsi-Marja Piippanen 050 595 3945 tai kirsi-marja.piippanen@evl.fi

Korpilahti

KESÄKOLOT ALAKOULUIKÄISILLE
- leikkejä, pelejä, monenlaista touhua, kavereita, yhdessäoloa, välipala -

KORPILAHDEN SEURAKUNTATALOLLA JA PIHALLA
TIISTAISIN JA TORSTAISIN KLO 10-14
8.6.-1.7.2021

Kolossa on tekemistä ja yhdessäoloa, päivän aikana tarjotaan keittolounas tai muu tukeva välipala. Kolossa voi olla itselleen sopivan ajan, kerho on maksuton. Toimimme THL:n antamien suositusten mukaan noudattaen hygieniaohjeita.

Ennen ensimmäistä osallistumista, annetaan lapsen tiedot täällä

Kesäkolossa voi olla 20 lasta kerrallaan, joten ennen jokaista kerhokertaa varataan paikka viestillä Paanasen Paulalta p. 050-5579006. Mikäli ryhmä on jo täynnä, paikan saa seuraavasta Kolosta. Tiedustelut Paulalta.

Eppu-toppujen Olokolo
seurakuntatalolla tiistaisin klo 12.30-15.30 18.8.2020 alkaen

Tekemistä, oleilua, välipalaa, leikkimistä, alttarihetkiä, pelaamista ym.
Mukaan mahtuu 15 lasta, kerho on maksuton.

Ilmoittautuminen tästä

Paula Paananen 050 557 9006 tai etunimi.sukunimi@evl.fi

Kuokkala

Kerhot kokoontuvat osoitteessa Polttolinja 37, nuorisotila "Polttiksella".

Kerhot aloittavat viikolla 5. Toimintakerhoihin mahtuu 8 lasta. Kerhoja ohjaavat nuoret, joitka saavat seurakunnalta koulutuksen tehtävään.

Pelikerho

torstaisin 1-6 luokkalaisille klo 17-18
Tervetuloa pelaamaan.  Peli voi olla lautapeli tai pleikkari. Välillä vedetään tennarit jalkaan ja mennään ulos pelaamaan.
Kerho on ilmainen.

Ilmoittaudu TÄSTÄ.

Mari Kankaanpää 050 436 8619 tai mari.kankaanpaa@evl.fi

Palokka

• Kevään kerhot alkavat viikolla 5. Kerhoja ei ole talvilomalla (vko 9).
  • Kerhot päättyvät toukokuussa, viikolla 20.
  • Ilmoittautuminen tehdään vahvan ilmoittautumisen kautta eli tarvitset pankkitunnukset.

Toimintakerhot keväällä 2021 Jokelan Pappilassa (Rovastintie 8 C), Palokan kirkon vieressä.

• askartelukerho (2-4lk) torstaisin klo 16.30 - 18.00 (Täynnä)

Toni Launonen 040 773 9851, etunimi.sukunimi@evl.fi

Tikkakoski

• Syksyn 2021 kerhoista tiedoitetaan elokuussa.
  • Korona-tilannetta seurataan ja kerho saatetaan joutua perumaan nopealla aikataululla.

Maria Hurme, p. 040 560 9915, maria.hurme@evl.fi

Vaajakoski

Video-kerho

Oletko kiinnostunut kuvaamaan videoita? Haluaisitko olla kuvaamassa ja editoimassa videoita Jyväsylän seurakunnan kouluikäisten Kirkkis-kanavalle YouTubeen ja valtakunnalliselle Ttila-kanavalle?

Tarkoitus päättää yhdessä videon aihe, kuvata siihen materiaalia ja lopuksi editoida yhdessä. Valmiit videot ladataan YouTubeen. Voimme kokoontua livenä tai Teamsin/zoomin kautta.

Jos vastasit yhteenkin kysymykseen KYLLÄ, ilmoittaudu kerhoon TÄSTÄLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Kerho käynnistyy, kun saamme noin neljä kerholaista.

Satu Harjula 040 558 2542 tai etunimi.sukunimi@evl.fi