Mikä Saapas?

• ev.lut. kirkon yksi nuoriso- ja erityisnuorisotyön muoto.

• toteuttaa etsivän työn menetelmää.

• toimintakokonaisuus muodostuu KatuSaappaasta, FestariSaappaasta ja NettiSaappaasta

• tarjoaa nuorisotyön palveluita nuorille, jotka viettävät aikaansa muualla kuin järjestetyn nuorisotoiminnan piirissä.

• toimii keskustelukumppanina, avun antajana ja opastajana siellä, missä nuoret viettävät aikaansa.

Saapas-ryhmän toiminta perustuu:

• vapaaehtoisuuteen

• luottamukseen

• avoimuuteen

• jokamiehen oikeuksiin ja kansalaisvelvollisuuksiin

Saapas-ryhmässä voi toimia vapaaehtoinen, tehtäviinsä koulutettu täysi-ikäinen henkilö. Toimintaa ohjaa seurakunnan nimeämä henkilö tai henkilöt. Valtakunnallisesti Saappaan toimintaa koordinoi Lasten ja Nuorten Keskus ry.

Saapas päivystää tällä hetkellä Jyväskylässä perjantasin klo 18.30 - 01.30!

Haluaisitko antaa aikaasi kuuntelemalla ja kohtaamalla nuoria? Oletko yli 18-vuotias tai juuri täyttämässä? Tule tekemään arvokasta työtä yhdessä meidän kanssa. Koulutus on ilmainen. Haastattelemme kaikki hakijat. Ilmoittaudu Hanna-Mairelle tai Petrille.

Saapas puh. 0400 271 734 (päivystysaikoina)

Instagram: Jyväskylän Saapas

Erityisnuorisotyönohjaaja vs.