Mikä Saapas?

• Ev.lut. kirkon yksi nuoriso- ja erityisnuorisotyön muoto.
  • Toteuttaa etsivän työn menetelmää.
  • Toimintakokonaisuus muodostuu KatuSaappaasta, FestariSaappaasta ja NettiSaappaasta.
  • Tarjoaa nuorisotyön palveluita nuorille, jotka viettävät aikaansa muualla kuin järjestetyn nuorisotoiminnan piirissä.
  • Toimii keskustelukumppanina, avun antajana ja opastajana siellä, missä nuoret viettävät aikaansa.

Saapas-ryhmän toiminta perustuu:

• vapaaehtoisuuteen,
  • luottamukseen,
  • avoimuuteen,
  • jokamiehen oikeuksiin ja kansalaisvelvollisuuksiin.

Saapas-ryhmässä voi toimia vapaaehtoinen, tehtäviinsä koulutettu täysi-ikäinen henkilö. Toimintaa ohjaa seurakunnan nimeämä henkilö tai henkilöt. Valtakunnallisesti Saappaan toimintaa koordinoi Lasten ja Nuorten Keskus ry.

Saapas päivystää perjantaisin Jyväskylässä klo 18.30 - 01.30

Vapaaehtoiseksi?

Haluaisitko antaa aikaasi kuuntelemalla ja kohtaamalla nuoria? Oletko yli 18-vuotias tai juuri täyttämässä? Tule tekemään arvokasta työtä yhdessä meidän kanssa. Koulutus on ilmainen. Haastattelemme kaikki hakijat. Ilmoittaudu Ilkalle.

Päivystys ja some

Saapas puh. 0400 271 734 (päivystysaikoina)
Instagram: Jyväskylän Saapas

Erityisnuorisotyönohjaaja