Tule partioon!

”Suomen

Partio on hauska ja monipuolinen harrastus, joka sopii kaikille. Partiossa leikitään, pelataan, retkeillään, leireillään, opitaan, saadaan uusia kavereita ja koetaan ikimuistoisia elämyksiä. Nuorimmat partiolaiset ovat noin 7-vuotiaita ja yläikärajaa ei ole.

Tutustu tarkemmin, millaista partio on lapsillenuorilleaikuisille ja erityistä tukea tarvitseville. Lisäksi kannattaa lukea 10 syytä liittyä partioon

Näin liityt partioon

• Löydä oman paikkakuntasi partion paikallisyhdistykset lippukuntahaun avulla.
  • Valitse sinulle sopivin lippukunta.
  • Tutustu lippukuntaan heidän omilla sivuillaan tai ota suoraan yhteyttä lippukunnanjohtajaan. Kannattaa myös selvittää, mihin aikaan eri ikäisten ryhmät kokoontuvat.
  • Täytä lippukuntahausta löytyvä lippukunnan jäsenhakemuslomake. Täytettyäsi lomakkeen, lippukunta ottaa sinuun yhteyttä ja voitte sopia yksityiskohdista tarkemmin.
  • Lue lisää partiosta harrastuksena partio.fi-sivulta.

Seurakunnan nuorisotyö tukee partiolupauksen toteutumista antamalla taustayhteisönä lippukunnille toiminta-avustusta ja kokoontumistiloja sekä tukemalla johtajiston koulutusta, virkistystä ja lippukuntien osallistumista valtakunnallisiin partiotapahtumiin ja leireille.

Yhteinen seurakuntatyö
Tellervonkatu 5 / PL 103