Hyppää sisältöön

Tule partioon!

Kolme nuorta talvisella metsäretkellä nuotion ääressä.

Partio on hauska ja monipuolinen harrastus, joka sopii kaikille. Partiossa leikitään, pelataan, retkeillään, leireillään, opitaan, saadaan uusia kavereita ja koetaan ikimuistoisia elämyksiä. Nuorimmat partiolaiset ovat noin 7-vuotiaita ja yläikärajaa ei ole. 

Tutustu tarkemmin, millaista partio on lapsillenuorilleaikuisille ja erityistä tukea tarvitseville. Lisäksi kannattaa lukea 10 syytä liittyä partioon

Näin liityt partioon

  • Löydä oman paikkakuntasi partion paikallisyhdistykset lippukuntahaun avulla.
  • Valitse sinulle sopivin lippukunta.
  • Tutustu lippukuntaan heidän omilla sivuillaan tai ota suoraan yhteyttä lippukunnanjohtajaan. Kannattaa myös selvittää, mihin aikaan eri ikäisten ryhmät kokoontuvat.
  • Täytä lippukuntahausta löytyvä lippukunnan jäsenhakemuslomake. Täytettyäsi lomakkeen, lippukunta ottaa sinuun yhteyttä ja voitte sopia yksityiskohdista tarkemmin.
  • Lue lisää partiosta harrastuksena partio.fi-sivulta.

Seurakunnan nuorisotyö tukee partiolupauksen toteutumista antamalla taustayhteisönä lippukunnille toiminta-avustusta ja kokoontumistiloja sekä tukemalla johtajiston koulutusta, virkistystä ja lippukuntien osallistumista valtakunnallisiin partiotapahtumiin ja leireille.

YouTube-video
YouTube-video

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Yhteinen seurakuntatyö
Vapaudenkatu 47, PL 103
40101 Jyväskylä

Partio ja Lehtisaari

// ]]>