Hyppää sisältöön

Hinnat ja huojennukset

Rippileirien maksut

Rippileirien hinnat näet kunkin ryhmän kohdalta. Hinta sisältää täysihoidon, ohjelman ja Raamatun. On mahdollista, että leirin aloitus- ja lopetuspäivänä tai matkan aikana ei ole täysihoitoa.

Mikäli leiri järjestetään Jyväskylän ulkopuolella hintaan sisältyy edestakainen kuljetus. Kuljetuksia Kiponniemeen, Mutaselle ja Koivuniemeen ei pääsääntöisesti järjestetä seurakunnan puolesta. 

Seurakunta on vakuuttanut rippikoululaiset kotimaassa ryhmätapaturmavakuutuksella. Vakuutus korvaa hoitokulut 5000 € saakka/henkilö. 

Päivärippikoulu on ilmainen. Päivärippikoulussa tarjotaan lounas. 

Maksuehdot

Leirimaksujen eräpäivät ovat n. kaksi kuukautta ennen leirin alkua. Mahdolliset peruutukset eräpäivään mennessä maksutta. Peruutukset eräpäivän jälkeen ja vähintään kuukautta ennen leirin alkua 10 % leirin hinnasta, alle kuukausi ennen leirin alkua 50 % leirin hinnasta.

Jos osallistumista ei peruta ennen leiriä veloitamme koko leirin hinnan. Maksutta peruminen lääkärintodistuksella.

Huojennukset

Huojennusta voi hakea leirimaksuun, kun rippikoululainen on saanut tiedon mihin rippikouluun hänet on sijoitettu. Huojennuksia käsitellään pääsääntöisesti heti valintakirjeen saapumisen jälkeen marraskuussa 2021 sekä tammikuussa 2022. 

Mikäli haluat keskustella mahdollisesta huojennuksesta, ole yhteydessä oman alueseurakuntasi diakoniin. Alueseurakuntasi on yleensä nimetty lähimmän kirkkosi mukaan. Kaikkien diakonien alueseurakunnat ja yhteystiedot löydät tästä linkistäLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Mikäli et tiedä omaa alueseurakuntaasi, ole yhteydessä diakonian asiantuntija Kirsi Lepoahoon, kirsi.lepoaho@evl.fi.

Seurakunta voi myöntää rippikoulumaksuun huojennusta kokonaan tai osittain. Maksuvapautuksen myöntämiseen sovelletaan Jyväskylän kaupungin perustoimeentulotukirajojen kriteereitä. Maksuvapautta myönnetään enintään 135 €.