Hinnat ja huojennukset

Rippileirien maksut

Rippileirien hinnat näet kunkin ryhmän kohdalta. Hinta sisältää täysihoidon, ohjelman ja Raamatun. On mahdollista, että leirin aloitus- ja lopetuspäivänä tai matkan aikana ei ole täysihoitoa.

Mikäli leiri järjestetään Jyväskylän ulkopuolella hintaan sisältyy edestakainen kuljetus. Kuljetuksia Kiponniemeen, Mutaselle ja Koivuniemeen ei järjestetä seurakunnan puolesta.

Seurakunta on vakuuttanut rippikoululaiset kotimaassa ryhmätapaturmavakuutuksella. Vakuutus korvaa hoitokulut 5000 € saakka/henkilö.

Päivärippikoulu on ilmainen. Päiväkoulussa ei ole järjestettyä ruokailua eikä kuljetusta.

Maksuehdot

Leirimaksujen eräpäivät ovat n. kaksi kuukautta ennen leirin alkua. Mahdolliset peruutukset eräpäivään mennessä maksutta. Peruutukset eräpäivän jälkeen ja vähintään kuukautta ennen leirin alkua 10 % leirin hinnasta, alle kuukausi ennen leirin alkua 50 % leirin hinnasta.

Jos osallistumista ei peruta ennen leiriä veloitamme koko leirin hinnan. Maksutta peruminen lääkärintodistuksella.

Huojennukset

Huojennusta voi hakea leirimaksuun, kun rippikoululainen on saanut tiedon mihin rippikouluun hänet on sijoitettu. Palauta hakemus talvileirien osalta 15.12.2020 mennessä ja kesäleirien osalta 28.2.2021 mennessä.

Maksuvapaushakemuksen voi tulostaa tämän linkin kautta tai tilata itselleen osoitteesta jklsrk.kirjaamo(at)evl.fi

Palauta lomake postissa, älä palauta lomaketta sähköpostiviestin liitteenä.

Seurakunta voi myöntää rippikoulumaksuun huojennusta kokonaan tai osittain. Maksuvapautuksen myöntämiseen sovelletaan Jyväskylän kaupungin perustoimeentulotukirajojen kriteereitä. Maksuvapautta myönnetään enintään 135 €.

// ]]>