Hae isoseksi tai yövahdiksi talviripareille 2023

Isoseksi tai yövahdiksi talviripareille 2023 haetaan rippikouluilmoittautumisen kanssa samasta linkistä. Laita perusteluihin, että haet isoseksi tai yövahdiksi. Kerro myös, miksi juuri sinut pitäisi valita ko. ryhmään isoseksi/yövahdiksi. Isoseksi talviripareille voi hakea jatkoisoskoulutuksessa olevat sekä talviripareiden 2022 jälkeen viime keväänä isoskoulutuksen aloittaneet. Yövahtien tulee olla täysi-ikäisiä. Lomake vaatii laittamaan kaikki neljä ryhmävaihtoehtoa. Mikäli haet vain tiettyihin ryhmiin, kirjoita se perusteluihin. Talviriparit 2023 ovat liikuntaripari 9942, jalkapalloripari 9943, Ruka, Rönnynranta 9944 ja Ruka, Juuma 9945. Huomaathan, että Rukan ripareihin kuuluu tammikuun viikonvaihteet Koivuniemessä. Tarkemmat tiedot ryhmistä näet ryhmät-palkistaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Hae talviripareille isoseksi yhdessä huoltajasi kanssa. Huoltaja ilmoittaa ensin omat tietonsa ja antaa näin sinulle luvan osallistua isosena rippikouluun. Saat huoltajan laittamaan sähköpostiin oman linkin, josta pääset erillisillä tunnuksilla täyttämään omat tietosi. Tarkemmat ohjeet ja linkki ilmoittautumiseen on ilmoittaudu-sivullaLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Hakeminen tapahtuu samoin kuin aiemmin ilmoittautumisesi rippikouluun. Yövahdiksi hakevat voivat hakea itsenäisesti.

Hae isoseksi tai yövahdiksi talviripareille viimeistään 4.12.2022 klo 23.59.

Lisätietoja antavat alueesi nuorisotyönohjaajat, nuoriso- ja rippikoulutyön asiantuntija Satu Harjula p. 040 5582542, satu.harjula@evl.fi tai rippikoulutyön pappi Johanna Puupponen, 050 5900265, johanna.puupponen@evl.fi.

Ota yhteyttä!

Rippikoulupappi, Kasvatuksen pappi
Yhteinen seurakuntatyö
Vapaudenkatu 47, PL 103
40101 Jyväskylä
Nuoriso- ja rippikoulutyön asiantuntija vs.
Yhteinen seurakuntatyö
Vapaudenkatu 47, PL 103