Kristillinen opiskelijatoiminta Jyväskylässä

Korkeakoulujen lukuvuoden aikaan Jyväskylästä löytyy paljon kristillistä opiskelijatoimintaa. Tässä siitä osa.

ma ti ke to pe la su
  KRS EO OPKO     messut

Järjestöt

Evankeliset opiskelijat

EO-illat
EO-illat eli evankelisten nuorten aikuisten illat keskiviikkoisin klo 18:30.

www.eo.sley.fi/jyväskyläLinkki avautuu uudessa välilehdessä
fb: Jyväskylän evankeliset opiskelijat
insta: eojyvaskyla
opiskelijatyöntekijä Johannes Piittala
eo.jkl.opiskelijatyöntekija@gmail.com

KRS

Hehku-illat
tiistaisin klo 18 (Vapaudenkatu 24). Hehku on lämminhenkinen yhteisö opiskelijoille ja nuorille aikuisille Jyväskylän alueella. Toimintamme on rentoa, kristillistä ja avointa. Hehku-illat koostuvat musiikista, yhteisestä työskentelystä vaihtuvien teemojen äärellä, rukouksesta, hengailusta ja iltapalasta. Tule mukaan sellaisena kun olet!

opiskelijat.fi
FB: Hehku Jyväskylä
IG: Hehku_jkl
opiskelijatyöntekijä Venla Ojala

venla.ojala@sana.fi

OPKO

Sinua odotetaan!

Haluamme olla lämmin yhteisö, jossa on vapaus kysyä Jumalasta, elämästä ja Raamatusta tai olla kysymättä. Iloitsemme jokaisesta uudesta tulijasta! Odotamme sinua!

Opiskelijatoimintamme on aitoa elämän jakamista toistemme kanssa, Jumalaan ja omaan itseensä yhä paremmin tutustumista. Tule mukaan yhteisöön, joka elää ja kasvaa Jumalan tuntemisessa yhdessä - sillä meillä on tehtävä!

Opiskelijaillat torstaisin klo 18 Kristillisellä koululla.

opko.fi/jyvaskylaLinkki avautuu uudessa välilehdessä
ig: @opkojkl
fb: Jyväskylän OPKO
opiskelijatyöntekijä Ella Nuutinen
ella.nuutinen@opko.fi

Jyväskylän seurakunta

Facebook: Nuoret aikuiset Jyväskylän seurakunta -ryhmässä tiedot ajankohtaisesta toiminnasta.

Virtaillat parittomien viikkojen torstai-iltoina klo 18, Keskustan nuorisotiloilla, Yliopistonkatu 26B (käynti sisäpihan puolelta). Ks. yhteisöstä tarkemmin Fb: Virtailta / Night break

Kysy lisää:

Matti Väätäinen

oppilaitospappi Jyväskylän yliopistolla

matti.vaatainen@evl.fi

Kesätoiminta

Kesälläkin tapahtuu! Toiminnasta saat lisätietoa esimerkiksi sähköpostilla järjestöjen työntekijöiltä.