Päihdetyö

Alkoholin, huumeiden ja lääkkeiden väärinkäyttö voivat hallitsemattomina aiheuttaa riippuvuutta ja vaikeuksia jokapäiväiseen elämään niin perheiden, läheisten kuin yksityistenkin ihmisten jokapäiväisessä elämässä. Seurakunnan diakoniatyöntekijän kanssa voit luottamuksellisesi keskustella myös, jos päihteiden käyttö vaikeuttaa omaasi tai läheistesi elämää. Älä jää yksin, apua on saatavilla.

Nuoren päihteidenkäyttöön liittyvissä tilanteissa voit ottaa yhteyttä myös erityisnuorisotyöntekijöihin tai oman alueesi nuorisotyönohjaajaan.

Ota rohkeasti yhteyttä työntekijään ja sovi tapaaminen. Voit sopia ajan soittamalla (voit jättää myös soittopyynnön, jätä silloin myös numerosi johon toivot soitettavan)  tai lähettämällä sähköpostia.

Apumme on luottamuksellista, maksutonta ja avointa, eikä asiakkuus edellytä kirkon jäsenyyttä.

Jyväskylän seurakunnan diakoniatyö järjestää vertaistukiryhmiä vanhemmille, joiden murrosikäiset tai aikuiset lapset käyttävät päihteitä huolestuttavasti. Seuraava Vanhemmuuden kaari -ryhmä alkaa Palokan kirkolla 5.3.2019. Lisätiedot ja ilmoittautumiset: diakonissa Päivi Itkonen puh. 040 7090 142.

Diakoniatyöntekijät auttavat