Palokan alueseurakunta

Palokan vuonna 1978 rakennettu kirkko on suljettu peruskorjauksen vuoksi.  Peruskorjaus alkaa olla loppuvaiheessa ja takaisin kirkolle päästään muuttamaan kesään 2021 mennessä.

Väistötilat:

Roihu

Palokan kauppakeskuksessa sijaitsee toimitila Roihu osoitteessa Saarijärventie 52 Citymarketin käytävän päässä.

Roihu on kaikille avoin olohuone, jonne olet tervetullut pistäytymään arkipäivisin klo 10-18 ja lauantaisin klo 10-16. Sunnuntaisin suljettu.

Roihu on sinua varten. Sinne voit sopia tapaamisen kaverin kanssa.
Tilassa on mikroaaltouuni pikkuisesi ruuan lämmitystä varten sekä imetysnurkkaus äideille.

Roihussa on mahdollisuus myös ompelukoneen käyttöön ja omaehtoiseen hiljentymiseen hiljaisessa nurkkauksessa. Lukemista ja lautapelejäkin löytyy.

Joka päivä Roihussa pidetään pieni rukoushetki klo 12. Työntekijöitä on paikalla juttutuokiota varten.

Tervetuloa Roihuun!

Diakonian toimitila on remontin ajan osoitteessa Kirrintie 11.

Varhaiskasvatuksen toiminta jatkuu Jokelan pappilassa Palokan kirkon välittömässä läheisyydessä suurten kuusten suojissa.  Osoite on Rovastintie 8 c.

Jumalanpalvelukset pidetään 31.5.2021 saakka klo 10 Palokan Pelimannitalolla osoitteessa Saarijärventie 71.  Koronarajoitusten jatkuessa jumalanpalvelukset toteutetaan suoratoistolähetyksenä ilman seurakunnan läsnäoloa.

Jumalanpalveluksiamme voit siis seurata internetin kautta Palokan alueseurakunnan YouTube -kanavalta:
Vanhat ja tulevat jumalanpalvelukset tästä katsottavissa.

Aikuiset

Kouluikäiset

Lapset ja perheet

Lähetys

Musiikki:
Palokan kirkkokuoro

Nuoret

Alueseurakunnan, johon kuulut, voit tarkastaa tästä linkistäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.
Valitse aluejaot ja Jyväskylän seurakunnan alueseurakunnat (ohut punainen viiva).

Kaste-, vihki- ja hautausasiat

Juhlien tilavaraukset p. 040 560 9911.
Muistotilaisuuksien ja toimitusten tilavaraukset kirkkoherranvirastosta.

Aluekappalainen
Palokan alueseurakunta