Palokan alueseurakunta

Palokan vuonna 1978 rakennettu kirkko on suljettu peruskorjauksen vuoksi.  Peruskorjaus kestänee vuoden verran ja alkaa kesällä 2020.

Toiminta ei silti lakkaa.

Poikkeusajan rajoitusten höllentämisen jälkeen jatkamme toimintaamme väistötiloissa.

Väistötilat:

Roihu

Palokan kauppakeskuksessa, Saarijärventie 52, avataan Roihu-niminen toimitila 15.6.2020.

Roihu on kaikille avoin olohuone, jonne olet tervetullut pistäytymään arkipäivisin klo 10-18 ja lauantaisin klo 10-16. Sunnuntaisin suljettu.

Roihu on sinua varten. Sinne voit sopia tapaamisen kaverin kanssa.
Tilassa on mikroaaltouuni pikkuisesi ruuan lämmitystä varten sekä imetysnurkkaus äideille.

Roihussa on mahdollisuus myös ompelukoneen käyttöön ja omaehtoiseen hiljentymiseen hiljaisessa nurkkauksessa. Lukemista ja lautapelejäkin löytyy.

Joka päivä Roihussa pidetään pieni rukoushetki klo 12. Työntekijöitä on paikalla juttutuokiota varten.

Syksyllä tilanteen niin salliessa aloitetaan varhaiskasvatuksen, nuorisotyön ja diakonian ryhmätoimintaa.

Tervetuloa Roihuun!

Diakonian toimitila on remontin ajan osoitteessa Kirrintie 11.  Varsinainen ryhmätoiminta ja vastaanottotyö alkaa tilassa syyslukukauden alkaessa.

Varhaiskasvatuksen toiminta jatkuu Jokelan pappilassa Palokan kirkon välittömässä läheisyydessä suurten kuusten suojissa.  Osoite on Rovastintie 8 c.

Jumalanpalvelukset pidetään 7.6.2020 alkaen klo 10 Palokan Pelimannitalolla osoitteessa Saarijärventie 71.

Osallistujamäärän suhteen noudatamme vielä koronarajoituksia, joissa suositus on 1/4 tilan maksimimäärästä.  Tämä tarkoittaa Pelimannitalon kohdalla 35 hengen rajoitusta osallistujamäärän suhteen. Jumalanpalveluksissa noudatamme korona-ajan hygieniasuosituksia, joissa otetaan huomioon hallituksen antamat suositukset turvaväleistä ja hygieniasta.

Tervetuloa jumalanpalvelukseen!

Jumalanpalveluksiamme on edelleen mahdollisuus seurata myös etänä internetin kautta:
Vanhat ja tulevat jumalanpalvelukset tästä katsottavissa.

Aikuiset

Kouluikäiset

Lapset ja perheet

Lähetys

Musiikki:
Palokan kirkkokuoro

Nuoret

Alueseurakunnan, johon kuulut, voit tarkastaa tästä linkistä.
Valitse aluejaot ja Jyväskylän seurakunnan alueseurakunnat (ohut punainen viiva).

Kaste-, vihki- ja hautausasiat

Juhlien tilavaraukset p. 040 560 9911.
Muistotilaisuuksien ja toimitusten tilavaraukset kirkkoherranvirastosta.

Aluekappalainen
Palokan alueseurakunta