Hei!

Tervetuloa riparin 312 sivuille. Täältä löydät riparivuoden aikana tarpeellisia aikatauluja ja muita tietoja. Tiedot päivittyvät sitä mukaa, kun tarkempaa tietoa tulee.

Kevään aikana kokoonnumme ryhmänä useampaan kertaan joko livenä tai etäyhteyksien välityksellä. Nämä tapaamiset johdattavat meitä kohti kesän rippileiriä Kiponniemen toimintakeskuksessa. Leiripaikkaamme voit tutustua täältä.

Leiri 28.6.-5.7.2021 Kiponniemi. Rippikoululeirin koronaturvallisuuden takia emme voi vastaanottaa vierailijoita leirille.

Konfirmaatio vietetään su 11.7. kolmessa erässä klo 10, klo 11.30 ja klo13 Keltinmäen kirkossa. Konfirmaatioon osallistuu kerralla 9 nuorta. Jokainen saa kutsua enintään 4 läheistään kirkkoon.

Hinta 135€ (paperiesitteessä oli virheellinen hinta)

312 KELTINMÄKI

ENNAKKOTAPAAMISET

aloituspäivä: ke 10.2. klo18 Keltinmäen kirkko

Torstai 25.3. klo 18 ryhmän tapaaminen Zoomissa. Linkin tapaamiseen saat viimeistään edeltävällä viikolla.
Lauantai 17.4. Rippikoululauantai Keltinmäen kirkolla. Tarkka aika ei ole vielä tiedossa.

Torstai 22.4. klo 18 Rippikoulukonsertti striimattuna Youtubessa + tehtävä
Sunnuntai 30.5. Jumalanpalvelus Keltinmäen kirkossa. Tarpeen vaatiessa jumalanpalvelus seurataan striimin kautta ja saat siihen liittyvän tehtävän.
Tiistai 22.6. Lähipäivä Keltinmäen kirkolla. Tarkka aika ei ole vielä tiedossa, mutta päivä kestää n. 5 tuntia.
Näiden lisäksi keväällä on tarkoitus järjestää rippikoulukonsertti striimattuna. Lisätietoa tästä ja sen aikatauluista heti kun mahdollista.

Keltinmäen alueseurakunta
Keltinmäentie 10