v

Tervetuloa rippikouluuun, 412 ryhmään!

Starttipäivä: 31.1.2021 klo 11 Kuokkalan kirkossa
Leirin aika ja paikka: 28.6.-5.7.2021, Kiponniemen leirikeskus, Vesanka
Konfirmaatio:  11.7.2021. klo 11, Kuokkalan kirkko

Meidän ryhmän rippikoulu alkaa starttipäivästä 31.1.2021. Silloin tavataan oman ryhmän kanssa, osallistutaan jumalanpalvelukseen ja jutellaan suunnitelmista.

Kevään aikana osallistutaan yhdessä ryhmän kanssa seurakunnan toimintaan Kuokkalan alueella.

Tälle sivulle päivitetään ryhmääsi koskevia ajankohtaisia tietoja.

Kevään aikana osallistutaan yhdessä ryhmän kanssa seurakunnan toimintaan Kuokkalan alueella seuraavasti:

su 21.2. klo 11 messu Kuokkalan kirkossa (osallistutaan etänä)

la 20.3. klo 12-14.30 Rippikoululauantai Kuokkalan kirkolla (toteutetaan kirkolla tai etänä)

- rippikoulukonsertti striimin kautta (ajankohta ilmoitetaan myöhemmin)

- ke 7.4. klo 19-20 Nuortenilta Polttolinja 37 , Polttis 37 nuorisotilassa

- to 15.4. klo 16 ja klo 18 messun suunnittelu zoomissa kahdessa ryhmässä

- su 18.4. klo 14 ja 16 messun toteuttaminen Polttolinja 37:n nuorisotilassa kahdessa ryhmässä.

to 22.4. klo 18 Rippikoulukonsertti (NNS) koko Jyväskylän rippikoululaisille YouTubessa.

HEI RIPPILEIRILÄINEN JA KOTIVÄKI

TIETOA LEIRISTÄ, 412 Kuokkala, rippileiri

Leirin aika               28.6-5.7.2021 (ma-ma) Kiponniemi, Vesanka

ja –paikka

Leiri alkaa              Maanantaina 28.6. klo 15.00. Kukin saapuu Kiponniemeen omin kyydein. (Kiponniementie 84 41940 Vesanka , Kiponniemen toimintakeskus  (kiponniemi.fi)

Leiri päättyy           maanantaina 5.7. klo 11.00. Lähdemme leiriltä pois yhteiskyydillä Kuokkalan kirkkoon konfirmaatioharjoitukseen, joka päättyy n. klo 14. Tämän jälkeen leiriläinen voi lähteä omin kyydein kotiin.

Konfirmaatioharjoitus

maanantaina 5.7. klo 11.30-14. Kuokkalan kirkossa.

OSALLISTUJAKORTTI

Katrinassa huoltajan tekemä vahva ilmoittautuminen, jossa kaikki leiriä varten tarvittavat tiedot nuoresta. Tietosuojalaki kieltää keräämästä tietoja muulla tavalla. Jos ilmoittautumisen jälkeen on tullut muutoksia nuoren terveydentilaan tms. niin kerrothan siitä allekirjoittaneille.

Leirillä tarvittavat varusteet:

Muistiinpanovälineet; kynä, kumi ynnämuut

Lakana, tyynyliina ja makuupussi TAI lakana, tyynyliina ja pussilakana

Yöasu

Peseytymisvälineet

Pyyhe ja uintivarusteet. Myös käsipyyhe (vessoissa Koivuniemessä ei ole)

Vaatetta, eri säiden varalle

Riittävästi vaihtovaatekertoja

Ulkoiluvarusteet ja ulkoiluun sopivat kengät ja varakengät

Sisäkengät tai –tossut, villasukatkin on hyvä olla.

Henkilökohtaiset tavarat, lääkkeet, hyttyssuojat yms.

kengät, jotka on nopea sujauttaa jalkaan, joudumme siirtymään ulkokautta majoituksesta ruokailutilaan yms.

Kotiin jäävät kamppeet

energiajuomat, tupakat, nuuska, alkoholi, kaikki päihteet.

Kännykän/tabletin/ym. sen sijaan voit ottaa halutessasi mukaan, mutta käyttö on sallittu vain vapaa-ajalla muuta ohjelmaa ja olemista   häiritsemättä.  Musiikkia voi kuunnella korvanappien kautta, ei kaiuttimien.

Puhelimella on mukava pitää yhteyttä vaikkapa kotiin ja saatamme välillä hyödyntää   puhelimia yhteisissä työskentelyissä. Ne eivät saa kuitenkaan häiritä yhteistä ohjelmaa. Jos puhelin vaivaa keskittymistä yhteisissä hetkissä, joudumme viemään ne sivummalle toiminnan ajaksi. Meidän on myös varmistettava, että jokainen saa riittävästi lepoa yön aikana. Siksi jollain leireillä on ollut tapana kerätä puhelimet yösäilöön, jos ne aiheuttavat levottomuutta yörauhan aikaan.

Huomioi, että Jyväskylän seurakunta ei korvaa henkilökohtaisten tavaroidesi (kännykät yms.) rikkoutumista/vahingoittumista/kadottamista   leirillä.

Vaikka tavarat eivät ole vakuutettuja seurakunnan puolesta, ihmiset ovat. Leirillä on voimassa srk:n puolesta tapaturmavakuutus, mutta ei sairausvakuutusta.

Korona ja hygienia

Seurakunta tarjoaa tarvittavat kasvomaskit viikon ajaksi, eli tilanteisiin, joissa olemme oman ryhmän ulkopuolisten ihmisten läheisyydessä. Oman ryhmän kesken emme kuitenkaan pidä maskeja. Huolehdimme käsihygieniasta, ja seurakunnan puolesta mukana on myös käsidesiä. Jos nuori sairastuu, hänet kotiutetaan mahdollisimman pian. Näin pyritään estämään mahdolliset lisätartunnat.

Konfirmaatio

Su 11.7.2021 Kuokkalan kirkossa (Syöttäjänkatu 4). Tästä tarkemmin lähempänä kun tiedämme senhetkisen Covid-tilanteen. Päivä pysyy kuitenkin tässä.

Vietämme konfirmaatiota tämän hetken suunnitelman mukaan kahdessa ryhmässä klo 10 ja klo 12.

Otamme huomioon ilmoittautumisen yhteydessä käytetyt kaverikoodit ja toiveet, joita voitte meille ohjaajille myös esittää. Konfirmaatiota varten voit miettiä kummin tai muun valitun ihmisen, joka siunaa yhdessä ohjaajien ja isosen kanssa sinua. Konfirmaation käytännöistä ohjeistamme vielä lähempänä juhlapäivää tarkemmin.  Tilaisuus kestää noin tunnin. Nuorten kuvaamiseen ja onnitteluun jää hetki aikaa sen jälkeen.

Vielä lopuksi

Onpa mahtavaa, kun näyttää siltä, että todella pääsemme leirille! Jatketaan yhteydenpitoa. Kysykää rohkeasti, jos jokin asia mietityttää.

Marjo Nieminen, marjo.nieminen@evl.fi, 050 5497014

Katariina Kankaanperä, teologi