Tervetuloa rippikouluuun, 414 ryhmään!

Leirin aika ja paikka: 20.-27.7.2021, Koivuniemen leirikeskus, Vaajakoski
Konfirmaatio:  1.8.2021 Kuokkalan kirkko

- to 15.7. klo 16.00 Vanhempien info leiristä Zoomissa.

LEIRIKIRJE:

HEI RIPPILEIRILÄINEN JA KOTIVÄKI

TIETOA LEIRISTÄ, 414 Kuokkala, rippileiri

Leirin aika               20.-27.7.2021 (ti-ti) Koivuniemi, Vaajakoski

ja –paikka

Leiri alkaa               tiistaina 20.7. klo 14.00. Kukin saapuu Koivuniemeen omin kyydein. (Koivuniementie 30, 40800 Vaajakoski) Vaajakoskelta (ABCn liikenneympyrästä) Kuopion suuntaan noin 200 m ja rampista oikealle, Ruokosaari. Matkaa Jyväskylän keskustasta noin 15 km. http://www.jyvaskylanseurakunta.fi/koivuniemen-leirikeskus

Leiri päättyy            tiistaina 27.7. klo 12.00. Lähdemme leiriltä pois yhteiskyydillä Kuokkalan kirkkoon konfirmaatioharjoitukseen, joka päättyy n. klo 14.30. Tämän jälkeen leiriläinen voi lähteä omin kyydein kotiin.

Konfirmaatioharjoitus

tiistaina 27.7. klo 12.30-14.30 Kuokkalan kirkossa.

OSALLISTUJAKORTTI

Katrinassa huoltajan tekemä vahva ilmoittautuminen, jossa kaikki leiriä varten tarvittavat tiedot nuoresta. Tietosuojalaki kieltää keräämästä tietoja muulla tavalla. Jos ilmoittautumisen jälkeen on tullut muutoksia nuoren terveydentilaan tms. niin kerrothan siitä allekirjoittaneille.

Leirillä tarvittavat varusteet:

Muistiinpanovälineet; kynä, kumi ynnämuut

Lakana, tyynyliina ja makuupussi TAI lakana, tyynyliina ja pussilakana

Yöasu

Peseytymisvälineet

Pyyhe ja uintivarusteet. Myös käsipyyhe (vessoissa Koivuniemessä ei ole)

Vaatetta, eri säiden varalle

Riittävästi vaihtovaatekertoja

Ulkoiluvarusteet ja ulkoiluun sopivat kengät ja varakengät

Sisäkengät tai –tossut, villasukatkin on hyvä olla.

Henkilökohtaiset tavarat, lääkkeet, hyttyssuojat yms.

Kotiin jäävät kamppeet

energiajuomat, tupakat, nuuska, alkoholi, kaikki päihteet.

Kännykän/tabletin/ym. sen sijaan voit ottaa halutessasi mukaan, mutta käyttö on sallittu vain vapaa-ajalla muuta ohjelmaa ja olemista   häiritsemättä. Musiikkia voi kuunnella korvanappien kautta, ei kaiuttimien.

Huomioi, että Jyväskylän seurakunta ei korvaa henkilökohtaisten tavaroidesi (kännykät yms.) rikkoutumista/vahingoittumista/kadottamista   leirillä.

Vaikka tavarat eivät ole vakuutettuja seurakunnan puolesta, ihmiset ovat. Leirillä on voimassa srk:n puolesta tapaturmavakuutus, mutta ei sairausvakuutusta.

Konfirmaatio

Su 1.8.2021 Kuokkalan kirkossa (Syöttäjänkatu 4). Tästä tarkemmat ajankohdat lähempänä kun tiedämme senhetkisen Covid-tilanteen. Päivä pysyy kuitenkin tässä. Tällä hetkellä ajatus on, että ryhmä konfirmoidaan puoliksi klo 10 ja toinen puoli klo 12.

Konfirmaatiossa rippikoululaiset siunataan, toivomme että mukana siunaamassa olisi vetäjien ja isosten lisäksi rippikoululaisen läheinen. Hän voi olla kummi, vanhempi tai isovanhempi tai joku muu läheinen; pyytäkää häntä jo etukäteen tähän luottamustehtävään. Siunaus toteutetaan penkkiriveissä siten, että nuori istuu penkin käytävän puoleisessa reunassa ja hänen läheisensä samalla penkkirivillä. Vetäjät ja isoset tulevat käytävälle ja nuoren siunaukseen osallistuva läheinen istuu lähimpänä rippukoulunuorta. Kun nuoren vuoro tulee niin nuori ja kummi nousevat seisomaan ja siunaus toimitetaan yhdessä. Ko. henkilöt laittavat kädet rippikoululaisen päälle ja pappi lausuu siunauksen.

Konfirmaatio on ennen kaikkea nuorten juhla. Rauhoitetaan siksi alttarialue tätä juhlaa varten, valokuvaus tai videointi omalta paikalta. Kukkaset on kätevin ojentaa nuorille vaikkapa ulkona kulkueen poistuttua kirkosta. Konfirmaatioon kirkkoon voi tulla 6 läheistä/ nuori.

Terveisin rippileirisi työntekijät,

Ulla-Maija Grönholm                    Riku Bucht                               Eija-Liisa Väisänen

nuorisotyönohjaaja                       pappi                                        kanttori

050 340 9892                                 050 407 0115                         050 549 7019

ulla-maija.gronholm@evl.fi        riku.bucht@evl.fi                  eija-liisa.vaisanen@evl.fi

sekä isoset: Aava, Viola, Viljami, Anette, Johanna ja Viivi + Salla-yövahti.

Aluekappalainen
Kuokkalan kirkko, Syöttäjänkatu 4