Rippileiri 913 (13.7.-20.7.)

Tervetuloa ryhmään 913!

Rippileirillä pääset pohtimaan kristinuskon perusteita ja elämän tärkeitä kysymyksiä. Leirillä myös pidetään yhdessä hauskaa, liikutaan ja lauletaan. Rippikouluun sisältyy ennakkojakso ennen varsinaista leiriä. Ennakkojaksolla tutustutaan yhdessä oman ryhmän kanssa seurakuntaelämään esimerkiksi käymällä messuissa ja nuorten illoissa. Ennakkojakso alkaa tammi-helmikuussa starttimessulla.

Leirin hinta on 135 euroa.

Tälle sivulle täydentyy tietoja ryhmän tapaamisista. Löydät täältä myös ryhmäsi vastuutyöntekijöiden yhteystiedot.

913 ryhmän aikataulu:

Leirin ajankohta ja paikka: 13.7.-20.7.2021, Koivuniemen leirikeskus, Koivuniementie 30, Vaajakoski

Konfirmaatio: Su 25.7. Vaajakosken kirkko klo 10 (Konfirmoitavat paikalle klo 9)

Ennakkojakso:

Starttimessu: Su 14.2. klo 12 Vaajakosken kirkko

Nuorten jumalanpalvelus ja sen valmistelu: ke 17.3. klo 17, Vaajakosken kirkko

Pääsiäisvaelluksen katsominen youtubesta, linkki ja tehtävä lähetetään pääsiäisen edellä.

Läsnäolo jumalanpalveluksessa: su 11.4. klo 10, Vaajakosken kirkko

Nuorten ilta: ke 5.5. klo 18 Vaajakosken kirkko

Riparikonsertti striiminä: youtubelive to 22.4 klo 18.00 Linkki konserttiin: https://youtu.be/R-mUrzZMvRsLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Ennakkopäivä leiriä edeltävällä viikolla: to 8.7.

Vaajakosken alueseurakunta
Vaajakosken kirkko, Kirkkotie 11