Päivärippikoulu 921 (7.-13.6.)

Tervetuloa ryhmään 921!

Rippikoulussa pääset pohtimaan kristinuskon perusteita ja elämän tärkeitä kysymyksiä. Päivärippikoulua 921 käydään Vaajakosken kirkolla. Tarkempi aikataulu päivittyy myöhemmin. Oppituntien lisäksi on muutakin kevyempää ohjelmaa. Rippikouluun sisältyy ennakkojakso ennen varsinaista leiriä. Ennakkojaksolla tutustutaan yhdessä oman ryhmän kanssa seurakuntaelämään esimerkiksi käymällä messuissa ja nuorten illoissa. Ennakkojakso alkaa tammi-helmikuussa starttimessulla.

Päivärippikoulu on ilmainen.

Tälle sivulle täydentyy tietoja ryhmän tapaamisista. Löydät täältä myös ryhmäsi vastuutyöntekijöiden yhteystiedot.

921 ryhmän aikataulu:

Päiväriparin ajankohta ja paikka: 7.6.-13.6.2021, Vaajakosken kirkko, Kirkkotie 11

Konfirmaatio: Su 13.6. Vaajakosken kirkko klo 10 (Konfirmoitavat paikalle klo 9)

Ennakkojakso:

Starttijumalanpalvelus: su 24.1. klo 10

• klo 10.00 Jumalanpalvelus stiimattuna Vaajakosken alueseurakunnan Facebook-sivulla
  • klo 11.15 Teams -kokoontuminen

Pääsiäisvaelluksen katsominen youtubesta, linkki ja tehtävä lähetetään pääsiäisen edellä.

Nuorten jumalanpalvelus ja sen valmistelu: ke 19.5. klo 17, Vaajakosken kirkko

Läsnäolo jumalanpalveluksessa: su 30.5. klo 10, Vaajakosken kirkko

Nuorten ilta: ke 21.4. klo 18, Vaajakosken kirkko

Riparikonsertti striiminä: youtubelive to 22.4. klo 18.00 Linkki konserttiin: https://youtu.be/R-mUrzZMvRsLinkki avautuu uudessa välilehdessä