Starttipäivä: tiistaina 23.2.2021 klo 18 Zoomissa etänä

Leirin aika ja paikka: 14.6.-21.6.2021, Partaharju, Pieksämäki
Konfirmaatio:  4.7. klo 10 Taulumäen kirkko

Meidän ryhmän rippikoulu alkaa starttipäivästä 23.2.2021. Silloin tavataan oman ryhmän kanssa etänä, jutellaan suunnitelmista.

Kevään aikana osallistutaan yhdessä ryhmän kanssa seurakunnan toimintaan Jyväskylän alueella.

• ti 23.2 riparistartti
  • to 25.3 klo 17.30-18.45 Zoomissa
  • to 22.4 klo 18 riparikonsertti striimaus  (Striimiin tästä linkistä)
  • to 29.4 klo 17.30-18.45 Zoomissa tai livenä
  • Osallistu messuun maalis- huhtikuussa ja vastaa kysymyksiin 30.4 mennessä
  • ke 26.5 klo 18:00 vanhempainilta Zoomissa. Jos mahdollista, riparilaiset voivat osallistua tilaisuuteen samalla laitteella (Linkki ilmoitetaan myöhemmin).

Zoom-linkit lähetämme teille samalla viikolla, kun ennakkotapaaminen on. Tiedotamme myös mahdollisimman pian, mikäli tapaaminen muuttuu live-tapaamiseksi.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

9912 LEIRIKIRJE

Heipähei! Tässä vielä täsmennettyä ja tuoreinta infoa ripariamme koskien:

Leirimme alkaa ma.14.6. Partaharjukeskuksessa Pieksämäellä. Yhteiskuljetus bussilla leirille lähtee Neulaskodin edustalta (Pihkatie 4, Keljonkangas) klo 12.30. Olethan ajoissa paikalla.

Leiri päättyy ma.21.6. Paluukyyti on perillä Neulaskodilla n. klo 14.30.

Mukaan leirille tarvitset:
 1. Aluslakanan ja pussilakanan sekä tyynyliinan. Älä ota makuupussia.
 2. Pyyheliinan ja henkilökohtaiset hygieniavälineet = hammasharja jne. Uimapuku, jos haluat uida.
 3. Säänkestävää, liikuntaan sopivaa vaatetta! Riparilla liikutaan joka päivä ulkona.
 4. Vaihtovaatteita koko viikoksi.
 5. Kirjoitusvälineet.
 6. Jos soitat jotakin, esim. kitaraa, voit ottaa sen mukaan yhteisiin musisointeihin.
 7. Mahdollisesti tarvitsemasi lääkkeet.

Partaharjulla majoitutaan 3 hengen huoneissa, joissa on omat wc/suihkutilat. Yritämme yhdessä järjestää kavereille mahdollisuuden olla samoissa huoneissa. Ruokailut tapahtuvat yhteisissä ruokatiloissa. Käytämme maskeja ainakin ruokaa otettaessa. Maskit saa meiltä.

Leirimme on savuton ja päihteetön. (Alkoholi- ja tupakkalaki 1143/1994 ja 693/1976). Myös kaiuttimet, tietokoneet yms. melua tuottavat esineet pitää jättää kotiin. Kännykät voi ottaa mukaan. Niitä leirillä saa käyttää siten, että niistä ei ole häiriötä leiriohjelmaan. Ongelmatapauksissa tarvittaessa mietimme ratkaisuja yhdessä vanhempien kanssa.

Jyväskylän seurakunnan vakuutusturva on Pohjola -vakuutusyhtiön kautta. Vakuutusturva kattaa leiriläiset ja vapaaehtoiset isoset. Seurakunnan toiminnan vakuutusturva ei kata omaisuudelle tapahtuneita vahinkoja.

Leirille ei saa lähteä kipeänä. Mikäli leiriläinen sairastuu, tulee hänet toimittaa huoltajien toimesta pois leiriltä ja koronatestiin viipymättä. Rippikoulun käyminen tässä tapauksessa järjestetään loppukesän aikana. Mikäli leirillä todetaan koronatapaus, leiri keskeytyy. Tällöin leiri pidetään loppuun etärippikouluna.

Leirimme ohjelma sisältää rippikouluopetusta ja vapaa-ajan ohjelmaa. Työskentelemme vaihtelevasti koko joukolla ja pienryhmissä. Työskentelytapamme ovat monimuotoisia ja ne vaihtelevat luokkaopetuksesta itsenäisen pohdiskelun myötä kokemukselliseen rastityöskentelyyn.

Konfirmaatio on Taulumäen kirkossa sunnuntaina 4.7. Järjestämme konfirmaatiot kahdessa ryhmässä.

Ryhmät jakaantuvat sukunimen alkukirjainten mukaan seuraavasti:

Klo 10 A-L

Klo 11:30 M-Ö

Konfirmaatioon voi osallistua max. "noin 6" läheistä / nuori.

Konfirmoitavat tulevat kirkkoon 20 min. aiemmin albojen pukemista varten. Muu juhlaväki voi tulla sisään hieman myöhemmin. Merkitsemme oman penkkirivin kullekin nuorelle & läheisille.

Konfirmaatiota harjoitellaan Taulumäen kirkossa perjantaina 2.7. samoissa ryhmissä klo 10 ja 11:30.

Nähdään pian! Ota mukaan reipasta ja uteliasta mieltä! Terveisin:

Esko Helenius

seurakuntapastori, Säynätsalon alueseurakunta