Tervetuloa mukaan liikuntariparille!

Olet ilmoittautunut mukaan liikuntariparille, hieno homma! Olet lämpimästi tervetullut matkalle rippikoulun ihmeelliseen maailmaan.

Riparilla käydään läpi kristinuskon perusteita, hiljennytään yhdessä, opetellaan jotain uutta Jumalasta, itsestä ja toisistamme sekä tietysti tutustumme tuttuihin sekä hieman vieraampiinkin liikuntalajeihin yhdessä.

Erityisohjelmat (paitsi mahdollinen laskettelu) sisältyvät hintaan. Rippikoululaiset pääsevät myös yhdessä vaikuttamaan ja valitsemaan leirin liikuntalajeja :)

Leirimme pidetään 7. - 14.6.2021 Vuokatissa, Vuokatinrannan kurssikeskuksessa. Seurakunta järjestää yhteiskyydityksen Vuokattiin.

Konfirmaatiojuhlaa saamme viettää Kuokkalan kirkossa 19.6.2021 klo 10.00

TULOSSA...

INFOA KORONA-AIKAAN:

"Jyväskylän seurakunnan tilaisuuksien henkilömäärää rajoitetaan Jyväskylän kaupungin antamien suositusten mukaisesti. Jyväskylä on siirtynyt koronavirusepidemian kiihtymisvaiheeseen, ja tilanteen vuoksi kaupunki suosittaa, ettei seurakunnissa järjestetä yli 10 hengen tilaisuuksia sisätiloissa.

Rajoitukset ovat voimassa helmikuun 2021 loppuun asti, ja ne koskevat niin jumalanpalveluksia, konsertteja kuin viikkotoimintaa. Käytännössä linjaus tarkoittaa monien jumalanpalvelusten, konserttien peruuntumista.

Yhteiset tapaamiset

SEURAKUNTAPÄIVÄ on 20.3.2021 klo 9-13 Kaupunginkirkossa ja lähialueella.

LÄHIPÄIVÄ nuorille sunnuntaina 18.4.2021. osallistumme yhdessä aamulla klo 10.00 messuun Kaupunginkirkkoon ja siitä siirrymme jatkamaan päivää Keskustan nuorisotilalle Yliopistonkadulle. Päivä loppuu klo 15.00. Ota mukaan eväät tai ruokarahaa.

RIPPIKOULUKONSERTTI youtube- kanavalla 22.4.2021 klo 18.00. Tästä infoamme myöhemmin lisää.

VANHEMPAINILTA toukokuussa, josta myös infoamme tarkemmin myöhemmin.

Liikuntariparin hinta on 160 €.

Toivomme, että jos sinulle tai huoltajallesi herää kysymyksiä koskien rippikoulua, ota rohkeasti yhteyttä.

Ripariterveisin

Palokan alueseurakunta