Hyppää sisältöön

Sisältää rippikouluohjelman lisäksi jalkapallotreenit Eerikkilän jalkapallokentillä 2h/päivä Suomen Palloliiton kouluttaman valmentajan johdolla.

Aikataulut:

- Starttipäivä 21.1. klo 18 etänä.

- Messuun tai jumalanpalvelukseen osallistuminen pääsiäisviikolla striimin välityksellä. Tarkemmat ohjeet toimitetaan myöhemmin.

- Messun toteutus (ajankohta ilmoitetaan myöhemmin, aikaisemmin esillä ollut aika 11.4. PERUUNTUU koronatilanteen vuoksi)

- Riparikonsertti striimattuna 22.4. klo 18. Linkki ja ohjeet ilmoitetaan myöhemmin tällä sivulla. Konsertti on katsottavissa linkistä kahden viikon ajan, jos juuri tuohon aikaan ei pääse katsomaan.

- Seurakuntapäivä on 24.4.2021 klo 9.30 - 12.15 etäkokoontumisena Zoomin välityksellä.

- Vanhempainilta 8.6. klo 18, Silmu, Kilpisenkatu 8.

- Leiri 14.-21.6. Eerikkilän urheiluopisto, Tammela.

Leirille lähtö ma 14.6. klo 10 Taulumäen kirkolta.

Mukaan leirille:

• Riittävästi vaihtovaatetta sekä lajiharjoitusten että muun leirielämän tarpeisiin.
  • Henkilökohtaiset peseytymisvälineet (hammasharja ja -tahna, saippua, shampoo jne.).
  • Ulkona liikkumiseet sopivat kengät.
  • Muistiinpanovälineet.
  • Matkapuhelin ja laturi, käytämme mahdollisesti puhelimia myös oppimistilanteissa. Yhteisen ohjelman aikana puhelimet jätetään huoneeseen, jollei toisin mainita.
  • Rutkasti hyvää asennetta!

Lisäksi voi ottaa pientä taskurahaa (Eerikkilän vastaanotossa toimii ainakin normaalioloissa pieni kahvila) sekä omaa evästä. Leiriin kuuluvat ruokailut kattavat kyllä ravinnontarpeen, mutta jos väliajoille haluaa jotain naposteltavaa, sitä on mahdollista ottaa mukaan.

Mukaan ei välttämättä tarvitse liinavaatteita, jotka tulevat talon puolesta.

Leiri on Suomen lain ja Jyväskylän seurakunnan toimintaperiaatteiden mukaan savuton ja päihteetön, eli näihin liittyvää materiaalia ei saa ottaa mukaan.

Käytämme osassa leirin ohjelmaa (ruokailuissa jonottaessa, liikuttaessa yhteisissä sisätiloissa) kasvomaskeja, joita seurakunta varaa mukaan.

Majoitumme kolmen hengen huoneissa. Menomatkan aikana kerätään toiveita huonejaosta.

Sairastumistapauksissa vanhempien on järjestettävä nuorelle kyyti kotiin leiripaikasta. Seurakunta korvaa matkasta aiheutuvia kuluja 20 snt/kilometri. Jos sairastuneella on koronaoireita, tulee vanhempien viedä nuori mahdollisimman pian koronatestiin.

Paluumatkalle Eerikkilästä lähdemme 21.6. klo 13 mennessä. Tiedotamme tarkemmasta saapumisajasta Jyväskylään matkan edetessä.

- Konfirmaatio 7.8. klo 10 Taulumäen kirkko.

Jalkapalloriparin hinta on 350 €.

Jyväskylän yliopiston oppilaitospappi
Seminaarinkatu 15