Hyppää sisältöön

Sopii parhaiten kehitysvammaisille tai autismikirjon nuorille, jotka tarvitsevat kokonaisvaltaista tukea. Opetus suunnitellaan ryhmän mukaisesti. Jos tämä ryhmä on ainoa vaihtoehtosi, mainitse se ilmoittautumislomakkeen lisätiedoissa. Valitse silti neljä vaihtoehtoa. Lisätietoja: vammaisnuorisotyönohjaaja Henrik Ketola 050 549 7029 ja vammaistyön pappi Maarit Nuopponen 045 657 5715. Pienryhmäriparin hinta on 135 €.

Rippikoululainen ja kotiväki!
Tervetuloa rippikouluun!

Koronatilanteen vuoksi emme toteuta yhteistä rippikoulun aloitustilaisuutta vaan tapaamme jokaisen perheen erikseen Vaajakosken kirkolla tai etänä 20.-21.3.2021. Saat erillisen kirjeen jossa on perheellesi varattu aika. Jos et ole saanut kirjettä, ole meihin yhteydessä.

Tutustumisjakso on Koivuniemen leirikeskuksessa 24.-25.4.2021.
Tutustumme leiripaikkaan ja toisiimme, harjoittelemme leirikeskuksessa olemista ja yöpymistä.
Aloitamme lauantaina 24.4. klo 12 rippikoululaisten, avustajien, vanhempien ja työntekijöiden yhteisellä lounaalla. Klo 14.30 vanhemmat poistuvat ja jatkamme rippikoululaisten kanssa viikonloppua. Sunnuntaina 25.4. tapaamme yhteisessä kirkkohetkessä Koivuniemen kappelissa klo 13.
Kirkkohetken jälkeen pääsette lähtemään kotimatkalle n. klo 14.

Tutustumisjaksolle mukaan:
-vaihtovaatteet ja ulkoiluvaatteet
-yöpuku, peseytymisvälineet, pyyhe
-lääkkeet dosetissa
-pussilakana, lakana ja tyynyliina
-jos esiintyy yökastelua, vuoteen suoja

Jos nuori tarvitsee henkilökohtaista avustajaa rippikoulussa, olkaa yhteydessä oman kunnan sosiaalitoimeen ja meihin leirin työntekijöihin. Voimme yhdessä järjestellä avustajan palkkaukseen ja löytymiseen liittyviä asioita. Monelle nuorelle tuttu avustaja helpottaa leirillä oloa.
Perheiden tapaamisen ja tutustumisviikonlopun jälkeen vielä mietimme, onko leiri sopiva tapa käydä rippikoulu.

Leirimaksu (perheen maksama omavastuuosuus) on sama kuin muillakin rippikoulunuorilla Jyväskylän seurakunnan leiririppikouluissa. Lasku tulee sähköpostilinkkinä. Jos teillä on jotakin kysyttävää rippikoulusta, ottakaa rohkeasti yhteyttä meihin työntekijöihin. Seurakunnan nettisivuilla on myös tietoja: http://www.jyvaskylanseurakunnannuoret.fi/ripari/hinnat-ja-huojennukset

Varsinainen leirijakso on 7. -13.6. 2021 Koivuniemen leirikeskuksessa.
Konfirmaatio on leirin päätteeksi su 13.6.2021 klo 13 Koivuniemen kappelissa tai Vaajakosken kirkossa.

Saatte Tutustumisjaksolla toisen kirjeen, jossa on leirijakson varusteluettelo ja tarkempaa tietoa kesän leiristä ja konfirmaatiosta.

Hyvän Jumalamme levollista läsnäoloa toivottavat leirin työntekijät
Maarit Nuopponen, kehitysvammaistyön pappi (045-6575715) maarit.nuopponen@evl.fi
Mari Tyynelä, kehitysvammaistyön diakoni (050-5497028) mari.tyynelä@evl.fi
Henrik Ketola, vammaisnuorisotyönohjaaja (0505497029)henrik.ketola@evl.fi

Jk. Leirikeskuksen osoite on Koivuniementie 30, 40800 Vaajakoski.
Ajo-ohje: Aja Vaajakosken ABC:n liikenneympyrästä Kuopio- Mikkeli suuntaan noin 500m, käänny oikealle Ruokosaari (tie kulkee 9-tien alitse) ja jatka 9-tien suuntaisesti noin 1km, Koivuniementie haarautuu vasempaan, risteyksessä kyltti. (Navigaattori ei välttämättä tunne reittiä.)

vt. Leirikeskusten isäntä, vammaisnuorisotyönohjaaja
Vapaudenkatu 47, PL 103