Säynätsalon alueseurakunta

Rohkeasti hengellinen, reilusti välittävä!

Tämä on Jyväskylän seurakunnan motto. Sen mukaisesti tahdomme tehdä työtä ja elää kristittyinä Säynätsalon alueseurakunnassa.

Säynätsalon alueseurakuntaan kuuluvat kauniit Säynätsalon saaret sekä voimakkaasti kasvava Keljonkankaan alue.

Löydät meidät myös instagramista: saynatsalonaluesrk ja facebookista: Säynätsalon alueseurakunta

Tule mukaan iloiseen joukkoon!

Jumalanpalvelukset joka sunnuntai Säynätsalon kirkossa klo 10 ja kirkkokahvit sen jälkeen seurakuntakodilla.

Neulasmessu Neulaskodilla pyritään pitämään noin kerran kuussa sunnuntaisin klo 16.

Ajantasaiset tulevat tapahtumat löydät listauksesta tämän sivun oikealta

Toimintaa Säynätsalon ja Keljonkankaan alueella (sivu avautuu painamalla otsikkoa):

Aikuisille

Lapsille ja lapsiperheille

Alakouluikäisille

Nuorille

Lähetystyö ja kansainvälinen vastuu

Diakoniatyö

Ajankohtaista:

- Kesätoimintaa lapsille ja perheille tästä linkistä

- Säynätsalon kirkko suljetaan sisäilmaongelmien vuoksi lokakuun alussa odottamaan peruskorjauksen alkamista. Seurakunnan toiminta sekä kasteet, hautajaiset ja vihkimiset pidetään remontin ajan seurakuntakodilla. Äkillisiä muutoksia ei ole tulossa, sillä keväällä tehdyn sulkupäätöksen jälkeen syksylle ei ole kirjattu tilavarauksia.

Muutoksen myötä myös seurakuntakodin juhlasalia remontoidaan. Juhlasalin järven puoleiselle seinustalle tehdään pariovet hautajaisten järjestämistä varten, sillä arkku ei mahdu sisään seurakuntakodin pääovesta. Juhlasalin remontin odotetaan valmistuvan syyskuun loppuun mennessä.

Kaste-, vihki- ja hautausasiat

Kaste- ja vihkivaraukset seurakuntatoimistosta p. 050 363 2300