Perhekahvila

Perhekahvila Yliopistonkadun päiväkerhotila

Perhekahvila on kaikille avoin lasten ja aikuisten yhteinen kohtauspaikka, johon ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Lapsille leikkiseuraa, aikuisille juttuseuraa ja yhteistä kahvittelua (vapaaehtoinen kahviraha).

Perhekahvila on kaikille avoin lasten ja aikuisten yhteinen olohuone, johon ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Voit tulla ja mennä oman aikataulusi mukaan. Lapsille on tarjolla leikkiseuraa, aikuisille juttuseuraa ja yhteistä kahvittelua (vapaaehtoinen kahviraha). Perhekahvilaan sinua odottelevat lastenohjaajat Sari ja Laura.

Keskustan alueseurakunta

Keskustan alueseurakunta
Yliopistonkatu 28 B
40100 Jyväskylä

Huhtasuon liikuntapuisto

Peace ball - Rauhan futis

Tule mukaan kaikenikäisten leikkimieliseen jalkapallotapahtumaan! Mukana JJK:n edustusjoukkueen pelaajia! Voit myös osallistua arvontaan ja voittaa itsellesi jalkapallo JJK:n edustusjoukkueen nimmareilla! Puffetti! Yhteistyössä JJK ja Ihmisten ilmoille -hanke.

Vaajakosken kirkko

Perhetupa

Tervetuloa aikuiset ja lapset viettämään yhteistä aamupäivää!

Vaajakosken kirkko

Vaajakosken Iltaperhekerho