Perhekahvila

Perhekahvila Yliopistonkadun päiväkerhotila

Perhekahvila on kaikille avoin lasten ja aikuisten yhteinen kohtauspaikka, johon ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Lapsille leikkiseuraa, aikuisille juttuseuraa ja yhteistä kahvittelua (vapaaehtoinen kahviraha).

Perhekahvila on kaikille avoin lasten ja aikuisten yhteinen olohuone, johon ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Voit tulla ja mennä oman aikataulusi mukaan. Lapsille on tarjolla leikkiseuraa, aikuisille juttuseuraa ja yhteistä kahvittelua (vapaaehtoinen kahviraha). Perhekahvilaan sinua odottelevat lastenohjaajat Sari ja Laura.

Keskustan alueseurakunta

Keskustan alueseurakunta
Yliopistonkatu 28 B
40100 Jyväskylä

Vaajakosken kirkko

Vaajakosken Iltaperhekerho

Perheiden yhteinen kerho kirkolla

Neulaskoti

Työn ja perheen yhteensovittaminen tiistaina 14.8. : Tuomas Kurttila ja Ilona Lepistö

Lapsiasiainvaltuutettu Tuomas Kurttila ja sairaanhoitaja Ilona Lepistö vieraina Keljonkankaan Neulaskodilla tiistaina 14.8.2018 klo 18

Keltinmäen kirkko

Perheolkkari

Yhdessäolon paikka lapsille ja aikuisille.