Perhekerho Yliopistonkadun päiväkerhotila

Perhekerho on kaikille avoin lasten ja aikuisten yhteinen kohtauspaikka, johon ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Yhteistä hiljentymistä alttarin äärellä, lapsille leikkiseuraa, aikuisille juttuseuraa ja yhteistä kahvittelua (vapaaehtoinen kahviraha). Perhekerhoon sinua odottelevat lastenohjaajat Laura ja Sari.

Keskustan alueseurakunta

Keskustan alueseurakunta
Katajatie 1 as 5, PL 103
40250 Jyväskylä

Huhtasuon liikuntapuisto

Peace ball - Rauhan futis

Tule mukaan kaikenikäisten leikkimieliseen jalkapallotapahtumaan! Mukana JJK:n edustusjoukkueen pelaajia! Voit myös osallistua arvontaan ja voittaa itsellesi jalkapallo JJK:n edustusjoukkueen nimmareilla! Puffetti! Yhteistyössä JJK ja Ihmisten ilmoille -hanke.

Vaajakosken kirkko

Perhetupa

Tervetuloa aikuiset ja lapset viettämään yhteistä aamupäivää!

Vaajakosken kirkko

Vaajakosken Iltaperhekerho