Jyväskylän Kesän Päätöskonsertti: Tommi Hakala (baritoni), Kristian Attila

Taulumäen kirkko

Maamme arvostetuimpiin laulajiin kuuluva baritoni Tommi Hakala esittää Taulumäen kirkossa suomen- ja saksankielisiä lauluja mm. Schubertilta, Merikannolta ja Seppo Nummelta.

”Oli itsestään selvää, että ohjelmaan sisältyy Nummen säveltämä ja tämän veljen (Lassi Nummen), sanoittama “Vuoripaimen”, koska Nummi on yksi Kesän perustajajäsenistä. Tämä on kunnianosoitukseni hänelle.”

Wienissä asuva Hakala on voittanut mm. BBC Singer of the World ja Merikanto-kilpailut.

Hän on esiintynyt useimmilla maailman johtavilla oopperalavoilla, kuten New Yorkin Metropolitan-oopperassa. Maaliskuussa hän lauloi Ilmarisen roolin “Die Kalewainen in Pochjola” -oopperassa Turussa.

“Kirkas ja terävä baritoni, filmitähden ulkomuoto ja lavakarisma tekivät Hakalasta Cardiff-kisan suosikin.” Telegraph

Kysytyimpiin suomalaisiin liedpianisteihin kuuluva Kristian Attila toimii Sibelius-Akatemian laulumusiikin osaston lehtorina. Hän on esiintynyt lukuisten eturivin suomalaisten laulajien kanssa. Hän opiskeli Sibelius-Akatemiassa Margit Rahkosen sekä Malmön musiikkikorkeakoulussa Hans Pålssonin johdolla sekä lukuisilla mestarikursseilla, ja suoritti diplomitutkinnon Sibelius-Akatemiassa 1995. 1993-1994 hän opiskeli Suomen Kansallisoopperan Oopperastudiossa.

> www.allegroartist.com/index.php/en/baritones/tommi-hakala

Lippupisteen myyntipisteet Jyväskylässä

Prisma, Seppälä (Ahjokatu 7), puh. 010 767 3108
R-kioskit (tapahtumanumero 115031)

Lippupisteen verkkokauppa

Lippu.fi / 0600 900 900 (1,98 €/min +pvm)

Jyväskylän kaupunginteatteri

Jyväskylän Kesän lippuja myy ilman palvelupalkkiota:
Jyväskylän kaupunginteatteri (Vapaudenkatu 36), puh. 014 266 0110.

Alennukset

Saletti-etulippuja myydään opiskelijoille ja työttömille Teltan tilaisuuksiin 30.6. saakka.

K-Plussa- ja S-etukortti-alennusliput eivät ole myynnissä verkkokaupassa.

Lue lisää alennuksista liput-sivulta

Jyväskylän Kesä

Jyväskylän Kesä

Sana elämään -ilta

"Uusia alkuja" - vieraana Jukka Tolonen ja Petri Kortelahti.

Vanhustenviikon ehtoollisjumalanpalvelus

Merikanto konsertti