Tikkakosken kirkko

Pyhäpäivä: Apostolien päivä. Jo varhain keskiajalla on vietetty apostolien Pietarin ja Paavalin päivää heidän marttyyrikuolemansa muistoksi (29.6.). Kun apostolien päivät Ruotsi-Suomessa poistettiin vuonna 1772, myös Pietarin ja Paavalin päivä erillisenä pyhänä lakkasi. Sittemmin sen tekstit on sijoitettu tähän sunnuntaihin. Nykyisin tänä sunnuntaina (6. sunnuntai helluntaista) muistellaan kaikkia apostoleja.

Pyhäpäivä: Apostolien päivä
Liturgi: Vallipuro Risto
Kanttori: Piilonen Sirpa
Kolehti: Pohjois-Suomen tunturikappelien ja maamme tiekirkkotoiminnan tukemiseen, Kirkkohallitus, PL 210, 00131 Helsinki, viitenumeroluettelo

Tikkakosken alueseurakunta

Sepän Kipinä

Rukoushetki

Rukoushetki arkisin maanantaista perjantaihin klo 12 Kipinässä, Kauppakeskus Seppä, Hiljainen huone.

Sepän Kipinä

Rukoushetki