Grilli-ilta Vaajakosken kirkolla

Grilli-ilta Vaajakosken kirkolla Vaajakosken kirkko

Perinteiset grilli-illat kesällä 2017 Vaajakosken kirkolla. Tule herkuttelemaan yhdessä muiden kanssa.

Vaajakosken kirkon suositus grilli-illat jatkuvat kesällä 2017. Pidämme kesän aikana neljä (4) grilli-iltaa. Tule mukaan ja tuo ystävsikin.

Herkkuja tarjoillaan keskiviikkoisin klo 18:30 alkaen. Tule yhteisölliseen hetkeen aterian äärelle. Vietetään mukana ilta ystävien ja tuntemattomien kesken. Tapahtumaan on vapaa pääsy, mutta keräämme joka kerta vapaaehtoisen kolehdin lähetystyön ja merimieskirkkotyön hyväksi.

Keskiviikkoisin klo 18:30 - 21:00

* 17.5.

* 14.6.

* 9.8.

* 6.9.

TERVETULOA!

Vaajakosken alueseurakunta

Vaajakosken alueseurakunta
Kirkkotie 11
40800 Vaajakoski

Jyskän srk-koti, Asmalammentie 4, 40420 Jyskä. Työsuojeluvaltuutettu.

Olen diakonian viranhaltija (sosionomi amk, diakoni) Vaajakosken alueseurakunnassa. Perusdiakoniatyön lisäksi tehtäviini kuuluu perhetyö yhdessä varhaiskasvatuksen kanssa.

Toimin Jyväskylän seurakunnassa työsuojeluvaltuutettuna sekä oman työn ohessa palvelevan puhelimen ryhmänohjaajana. Olen Vaajakosken alueseurakunnan yhteyshenkilö ystävyysseurakuntatyössä (Tallinnan suomalainen seurakunta).

Taustani lähtee merimieskirkon työstä ja se näkyy myös tavassani tehdä diakoniatyötä. Kohtaamiset sovitaan puhelimitse/sähköpostitse joka Jyskän srk-kodille tai Vaajakosken kirkolle. Teen pyydettäessä myös kotikäyntejä.

Olen diakoniatyöntekijöiden liiton (DTL ry) hallituksen jäsen sekä Jyväskylän osaston puheenjohtaja. Harrastuksiini kuuluu kuntoliikunta (juoksu, kuntosali, ohjatut tunnit), ratsastus, snooker, purjehdus, ruoanlaitto, viinit. Valokuvaus kiinnostaa, mutta siinä en ole kovin taitava.

Olen kiinnostunut monipuolisesta yhteistyöstä ja työpaikkatyöstä (Vaajakosken alue).

Ota rohkeasti yhteyttä!

Säynätsalon seurakuntakoti