Huhtasuon ekavauvaryhmä

Huhtasuon ekavauvaryhmä

Huhtasuon terveyskeskuksen alakerta

Ilmoittautuminen on päättynyt

Huhtasuon ekavauvaryhmä kokoontuu kerran viikossa maanantaisin klo 14-16 Huhtasuon kirkon väistötiloissa, Huhtasuon terveyskeskuksen alakerrassa.

Mukaan mahtuu max. 8 perhettä. Vauvan toivotaan olevan alle 7 kk:n ikäinen aloittaessaan ryhmän.

Ryhmä kokoontuu yhden lukukauden. Ekavauvaryhmässä jaetaan vauvaperheen arkea, toisinaan on asiantuntijavierailijoita antamassa vinkkejä vauvaperheen arkeen.

Ryhmä on kaikille avoin ja maksuton. Ryhmän vetäjinä toimii kaksi lastenohjaajaa.

Lisätietoja lastenohjaaja Seija Inkiseltä p. 050 323 5355 tai lapsityönohjaaja Anne Kettuselta p. 050 340 0638.

Huhtasuon alueseurakunta

Lapsityönohjaaja
Huhtasuon alueseurakunta
Kipinä, Kauppakeskus Seppä, Ahjokatu 5
40320 Jyväskylä

Huhtakoti, Keittiö

Taidetta taaperon kanssa

Luovaa iloittelua yhdessä 1-2v taaperon kanssa. Ilmoittautuminen Seijalle p. 050 3235355, Mukaan mahtuu 6 perhettä. Ilmainen, ei tarvitse aikuisenkaan ennakko-osaamista.

Sepän Kipinä

Vauvakahvila

Vauvaperheiden yhteinen avoin kohtaamispaikka.

Ekavauvaryhmä

Keskustan ekavauvaryhmä on vertaisryhmä ja kohtaamispaikka vanhemmille ja lapsille ensimmäisen ikävuoden ajaksi.