KohtaamisPaikan iltamessu

KohtaamisPaikan iltamessu Palokan kirkko

Pyrimme tavoittamaan tämän päivän kaupunkilaisia ja rakentamaan KohtaamisPaikkaa kolmen näkökulman kautta: yhteys Jumalaan, toinen toisiimme ja suuntautuminen ulospäin. Näitä näkökulmia kuvaavat osuvasti englantilaiset sanat up, in ja out.
Mukana Teija Laine ja Mika Kilkki.

KohtaamisPaikassa annamme aikaa ylistykselle, johon meitä johtaa vuorossa oleva bändi. Ylistyksen lisäksi ilta rakentuu hyvästä Raamatun opetuksesta ja rukouksesta. Vietämme Ehtoollista Palokan kirkon iltamessuissa. Tilaisuuksissa on myös tarjoilua. Sen aikana on mahdollisuus tutustua KohtaamisPaikkalaisiin.

Muut toimintatiedot mm kohtaamisryhmistä, raamatunlukuohjelmasta kts www.kohtaamispaikka.net / Facebook KohtaamisPaikka Jyväskylä / instagram @kohtaamispaikka

Palokan alueseurakunta

Palokan kirkko

Mikkelinpäivän perhemessu - iloa ja kiitosta!

Palokan kirkon 40-vuotisjuhlamessu, jonka jälkeen koko perheen lounas ja lähetyksen syysmyyjäiset.

Palokan kirkko

Rauhanyhdistyksen kirkkopyhä, messun jälkeen kirkkokahvit ja seurat. Pyhäkoulu.

Palokan kirkko

Palokan Eläkkeensaarien kirkkopyhä. Kirkkokahvit. Ei pyhäkoulua.