Perhekahvila

to 7.9. kello 13.00 - kello 15.00

Perhekahvila on kaikille avoin lasten ja aikuisten yhteinen olohuone, johon ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Voit tulla ja mennä oman aikataulusi mukaan. Lapsille on tarjolla leikkiseuraa, aikuisille juttuseuraa ja yhteistä kahvittelua (vapaaehtoinen kahviraha) Tervetuloa!

Keskustan alueseurakunta

3-5 v päiväkerho

Laulua, leikkiä, mukavaa yhdessäoloa, evästelyä, ihmettelyä Luojan kämmenellä. Kaikille ilmainen! Ilm. Lauralle p.050 5643072 tai Sarille p. 0040 1490562

Säynätsalon seurakuntakoti