Gospel Covertajat: Virsikirjan lisälehdillä

Gospel Covertajat: Virsikirjan lisälehdillä Vaajakosken kirkko

Virsikirjan lisävihkon virsiin tutustutaan Gospel Covertajien seurassa.

Gospel Covertajat -yhtyeessä lisävihkoa tutkii neljä musiikin ammattilaista. Mikko Miettinen laulaa ja soittaa huiluja, Esko Turpeinen soittaa kitaroiden lisäksi lyömäsoittimia, Jyväskylään kanttoriksi siirtynyt Hannes Asikainen soittaa kitaraa ja neljänneksi muusikoksi yhtyeeseen tullut Ilona Rimpilä soittaa bassoa. Gospel Covertajat esittää virsiä sävelmien luonteiden mukaisesti, omalla tyylillään ja omin sovituksin. Gospel- ja populaarimusiikin tunnelmien lisäksi yhtye maalailee myös jazzin ja klassisen musiikin sävyillä. Ohjelma 10/5 €.

Vaajakosken alueseurakunta

Palokan kirkko

Yhteisvastuukonsertti: Virsiä, veisuja ja Gospel Covertajia

Gospel Covertajat luo katsauksen yhtyeen historiaan yhteisvastuukonsertissa Palokan kirkossa su 24.2 klo 18. Mikko Miettinen, Esko Turpeinen ja Hannes Asikainen soittavat virsiä Lutherista lisävihkoon ja nuoren seurakunnan veisuja ensimmäisiltä levytyksiltään. Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelma 10/5€. Covertajat vierailevat Palokan kirkossa myös Palmusunnuntaina 14.4. klo 10 Tiellä Jerusalemiin messun merkeissä, sekä toteuttavat Pekka Simojoen kanssa helatorstaina 30.5. klo 10 gospelmessun ja yhteisen konsertin.

Ohjelma 10 €/5€.