KohtaamisPaikan iltamessu

KohtaamisPaikan iltamessu Palokan kirkko

Pyrimme tavoittamaan tämän päivän kaupunkilaisia ja rakentamaan KohtaamisPaikkaa kolmen näkökulman kautta: yhteys Jumalaan, toinen toisiimme ja suuntautuminen ulospäin. Näitä näkökulmia kuvaavat osuvasti englantilaiset sanat up, in ja out.
Mukana Seppo Hautalahti, Mika Kilkki ja Marko Remes.

KohtaamisPaikassa annamme aikaa ylistykselle, johon meitä johtaa vuorossa oleva bändi. Ylistyksen lisäksi ilta rakentuu hyvästä Raamatun opetuksesta ja rukouksesta. Vietämme Ehtoollista Palokan kirkon iltamessuissa. Tilaisuuksissa on myös tarjoilua. Sen aikana on mahdollisuus tutustua KohtaamisPaikkalaisiin.

Muut toimintatiedot mm kohtaamisryhmistä, raamatunlukuohjelmasta kts www.kohtaamispaikka.net / Facebook KohtaamisPaikka Jyväskylä / instagram @kohtaamispaikka

ALFA - oiva mahdollisuus miettiä elämän isoja kysymyksiä kristinuskon näkökulmasta. #KokeileAlfaa - olet tervetullut maanantaisin 2.10.- 20.11. klo 18-20 (ei vko 42) Kokoonnumme Vanhassa Pappilassa, os Vapaudenk. 26. Tied ja ilm tiina.kilkki@kohtaamispaikka.net / 044 5243904

Matka Kristuspäivään Turkuun 2.12. Bussimatka sekä osallistumismaksu yht 30€. Paikat (50) täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Sitovat ilm. tiina.kilkki@kohtaamispaikka.net
www.kristuspaiva.fi

Palokan alueseurakunta

Sepän Kipinä

Rukoushetki

Rukoushetki arkisin maanantaista perjantaihin klo 12 Kipinässä, Kauppakeskus Seppä, Hiljainen huone.

Palokan kirkko

Rukouspiiri

Kokoonnumme sakastissa.

Kuokkalan kirkko