KohtaamisPaikan iltamessu

KohtaamisPaikan iltamessu Palokan kirkko

Pyrimme tavoittamaan tämän päivän kaupunkilaisia ja rakentamaan KohtaamisPaikkaa kolmen näkökulman kautta: yhteys Jumalaan, toinen toisiimme ja suuntautuminen ulospäin. Näitä näkökulmia kuvaavat osuvasti englantilaiset sanat up, in ja out.
Mukana Seppo Hautalahti, Mika Kilkki ja Marko Remes.

KohtaamisPaikassa annamme aikaa ylistykselle, johon meitä johtaa vuorossa oleva bändi. Ylistyksen lisäksi ilta rakentuu hyvästä Raamatun opetuksesta ja rukouksesta. Vietämme Ehtoollista Palokan kirkon iltamessuissa. Tilaisuuksissa on myös tarjoilua. Sen aikana on mahdollisuus tutustua KohtaamisPaikkalaisiin.

Muut toimintatiedot mm kohtaamisryhmistä, raamatunlukuohjelmasta kts www.kohtaamispaikka.net / Facebook KohtaamisPaikka Jyväskylä / instagram @kohtaamispaikka

ALFA - oiva mahdollisuus miettiä elämän isoja kysymyksiä kristinuskon näkökulmasta. #KokeileAlfaa - olet tervetullut maanantaisin 2.10.- 20.11. klo 18-20 (ei vko 42) Kokoonnumme Vanhassa Pappilassa, os Vapaudenk. 26. Tied ja ilm tiina.kilkki@kohtaamispaikka.net / 044 5243904

Matka Kristuspäivään Turkuun 2.12. Bussimatka sekä osallistumismaksu yht 30€. Paikat (50) täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Sitovat ilm. tiina.kilkki@kohtaamispaikka.net
www.kristuspaiva.fi

Palokan alueseurakunta

pe 17.8.2018 klo 15.00 - su 19.8.2018 klo 15.00

Koivuniemi

Hiljaisuuden retriitti

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Hiljaisuuden retriitissä saat omaa rauhaa, ateriat, mahdollisuuden levätä ja hiljentyä. Jokainen retriittiin osallistuva majoittuu omaan huoneeseensa. Rukous-, meditaatio- ja lauluhetket sekä messu ovat hoitavia ja hengellisesti virkistäviä. Kaikkeen ohjelmaan osallistuminen on vapaaehtoista.

Vaajakosken kirkko

.

Tikkakosken kirkko

Päivän aihe: Jeesus, parantajamme.
Jeesuksen teot todistavat hänen rakkaudestaan ja voimastaan auttaa hädässä olevia ihmisiä.