Lähetyksen tasauslounas

Lähetyksen tasauslounas Tikkakosken kirkko

Hartaus klo 11 seurakuntasalissa, hartauden jälkeen tasauslounas, hinta 10 €.
Tasaus 2017: Suomen Lähetysseura tukee naisten koulutusta, verkostoitumista ja taloudellista itsenäisyyttä. Askel askeleelta naisten rooli yhteiskunnallisena toimijana vahvistuu. Lisäksi tuetaan naisten osallistumista rauhantyöhön.
Tikkakosken kirkko 60- vuotta tapahtuma.

Ääni ilman oikeutta?
Naiset tietävät elämästä konfliktien keskellä, mutta rauhanprosesseissa heitä ei haluta kuulla.
Naiset ja lapset ovat usein konfliktien suurimpia kärsijöitä. Heihin kohdistuu erityisiä uhkia, kuten seksuaalista väkivaltaa. Silti naiset pääsevät vain harvoin osallistumaan rauhanrakennukseen ja yhteiskunnalliseen päätöksentekoon.

Tikkakosken alueseurakunta

ma 19.11.2018 klo 13.40 - ti 26.2.2019 klo 20.00

Vanhemmuuden kaari -ryhmä alkaa 5.3.2019

Vanhemmuuden kaari on vertaistukiryhmä vanhemmille, joiden murrosikäiset tai aikuiset lapset käyttävät päihteitä huolestuttavasti. Ryhmä tarjoaa vanhemmalle tukea lapsen päihteidenkäytön käsittelyyn sekä omaan jaksamiseen. Osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista: Päivi Itkonen puh. 040 7090142