Kide 10-vuotisjuhlakonsertti

Kuokkalan kirkko

Monipuolista musiikkia käsikellojen 10-vuotis juhlassa. Klassisesta, tangoon, veisuista kansanmusiikkiin. Yllätysnimiä esiintymässä.

Kellojen musiikki taipuu moneen tyyliin. Virsistä, tangoon, klassisesta kansanmusiikkiin. Yllätysnimiä!

Kahvitarjoilu.

Tikkakosken kirkko

Musiikkikerho 5.-6. lk

Hei, viitos-kuutoset tytöt ja pojat, uusi musakerho alkaa talviloman jälkeen!
Sukellamme yhdessä musiikin maailmaan; ääniin ja hiljaisuuteen, erilaisiin soittimiin, tuotetaan ääntä eri keinoin, ehkä uskalletaan, laulaakin yhdessä! Tule mukaan kuulemaan ja kokemaan. Tule vaikka kaverisi kanssa suoraan koulusta! Tarjolla on välipalaa.
Tied. sirpa.piilonen@evl.fi tai 040 5609913.

Tikkakosken kirkko

Musiikkikerho 5.-6. lk

Hei, viitos-kuutoset tytöt ja pojat, uusi musakerho alkaa talviloman jälkeen!
Tied. sirpa.piilonen@evl.fi tai 040 5609913.