Mikkelinpäivän juhlamessu

Mikkelinpäivän juhlamessu Tikkakosken kirkko

Tikkakosken kirkko 60 vuotta! Juhlamessussa saarnaa kirkkoherra Arto Viitala, Jyrki Linjaman urkuteoksen "Pastoraali" ensiesitys. Kirkkokahvit. Juhlassa, heti kirkkokahvien jälkeen, 'Martti Luther' tuo terveisiä stand up koomikko Mikko Vaismaan esittämänä ja Jyrki Linjaman urkuteoksen "Pastoraali" esitys...

Pyhäpäivä: Mikkelinpäivä (Enkelien sunnuntai)
Liturgi: Vallipuro Risto
Avustava pappi: von Gross Ville-Samuli
Saarnaaja: Viitala Arto
Kanttori: Partanen Liisa, Piilonen Sirpa
Kolehti: Seurakuntien varhaiskasvatuksen, lapsi-ja perhetyön, erityisesti pyhäkoulu- ja päiväkerhotyön tukemiseen ja kehittämiseen
Suomen Ev.-lut. Seurakuntien Lapsityön Keskuksen kautta.

Tikkakosken alueseurakunta

pe 17.8.2018 klo 15.00 - su 19.8.2018 klo 15.00

Koivuniemi

Hiljaisuuden retriitti

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Hiljaisuuden retriitissä saat omaa rauhaa, ateriat, mahdollisuuden levätä ja hiljentyä. Jokainen retriittiin osallistuva majoittuu omaan huoneeseensa. Rukous-, meditaatio- ja lauluhetket sekä messu ovat hoitavia ja hengellisesti virkistäviä. Kaikkeen ohjelmaan osallistuminen on vapaaehtoista.

Vaajakosken kirkko

.

Tikkakosken kirkko

Päivän aihe: Jeesus, parantajamme.
Jeesuksen teot todistavat hänen rakkaudestaan ja voimastaan auttaa hädässä olevia ihmisiä.