Hannapiiri

Vanha Pappila

Tule Hannapiiriin rukoilemaan yhdessä maailman naisten puolesta. Piirin vetäjät Anna-Maija Kuulasmaa ja Riitta Puukari. Tiedustelut Lähetyskasvatussihteeri Ainoleena Laitinen, 040 560 9904, ainoleena.laitinen@evl.fi .

Kansainvälinen Toivoa naisille/Hanna-työ toimii sen puolesta, että yhä useammat naiset ympäri maailmaa voisivat kuulla olevansa arvokkaita, saada toivon ja ihmisarvoisen elämän. Liikkeen ydin on rukouskalenteri, jossa on jokaiselle päivälle yksi lyhyt rukous. Saman rukouksen rukoilee noin 50 000 naista eri puolilla maailmaa. Samalla kalenteri välittää tietoa naisten tilanteista eri puolilla maailmaa.

Keskustan alueseurakunta

Säynätsalon seurakuntakoti

Joulumyyjäiset

Joulumyyjäiset Kauneimpien joululaulujen jälkeen n. klo 17:15.

Palokan kirkko

Lähetyspysäkki

Aamupäivän kahvihetki lähetystyön kuulumisten äärellä elämää jakaen, yhdessä hiljentyen ja kädentaitotöitä tehden.

Sepän Kipinä

Suomen kielen keskusteluryhmä