Hannapiiri

Vanha Pappila

Tule Hannapiiriin rukoilemaan yhdessä maailman naisten puolesta. Piirin vetäjät Anna-Maija Kuulasmaa ja Riitta Puukari. Tiedustelut Lähetyskasvatussihteeri Ainoleena Laitinen, 040 560 9904, ainoleena.laitinen@evl.fi .

Kansainvälinen Toivoa naisille/Hanna-työ toimii sen puolesta, että yhä useammat naiset ympäri maailmaa voisivat kuulla olevansa arvokkaita, saada toivon ja ihmisarvoisen elämän. Liikkeen ydin on rukouskalenteri, jossa on jokaiselle päivälle yksi lyhyt rukous. Saman rukouksen rukoilee noin 50 000 naista eri puolilla maailmaa. Samalla kalenteri välittää tietoa naisten tilanteista eri puolilla maailmaa.

Keskustan alueseurakunta

Sepän Kipinä

Lähetyksen askartelupaja

Tykkäätkö askarrella ja tehdä kädentöitä? Entä tykkäätkö auttaa muita? Tämä on sinulle! Tule ideoimaan yhdessä mitä askartelisimme syksyn aikana lähetysmyyjäisiin! Sinua tarvitaan! Sinä voit auttaa kaukaisia lähimmäisiä!

Säynätsalon seurakuntakoti

Olohuone

Kaikille avoin ohjelmallinen kohtaamispaikka.

Lähetysnuotio