Tikkakosken kirkko

Päivän aihe: Kristityn vapaus
Usko Kristukseen vapauttaa ihmisen perustamasta elämäänsä omien tekojen, perinnäissääntöjen ja toisten ihmisten mielipiteiden varaan.

Pyhäpäivä: 18. sunnuntai helluntaista

Alttarikynttilät: 2
Liturginen väri: Vihreä

Liturgi: Rämänen Marja
Avustava pappi: Vallipuro Risto
Kanttori: Piilonen Sirpa

Kolehti: Seurakuntalaisuuden, seurakuntien vapaaehtoistoiminnan vahvistamiseen Lapuan hiippakunnan seurakunnissa. Seurakuntien toimintakulttuuri uudistuu seurakuntalaisten ja työntekijöiden kumppanuudessa toteutuvaksi seurakuntaelämäksi. Kolehti käytetään toimintakulttuurin uudistamiseen koulutuksen keinoin sekä tutustumiseen koti- ja ulkomaisten seurakuntien työntekijöiden ja seurakuntalaisten yhteistoiminnan kehittämiseen.

Tikkakosken alueseurakunta

pe 17.8.2018 klo 15.00 - su 19.8.2018 klo 15.00

Koivuniemi

Hiljaisuuden retriitti

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Hiljaisuuden retriitissä saat omaa rauhaa, ateriat, mahdollisuuden levätä ja hiljentyä. Jokainen retriittiin osallistuva majoittuu omaan huoneeseensa. Rukous-, meditaatio- ja lauluhetket sekä messu ovat hoitavia ja hengellisesti virkistäviä. Kaikkeen ohjelmaan osallistuminen on vapaaehtoista.

Vaajakosken kirkko

.

Tikkakosken kirkko

Päivän aihe: Jeesus, parantajamme.
Jeesuksen teot todistavat hänen rakkaudestaan ja voimastaan auttaa hädässä olevia ihmisiä.