Tikkakosken kirkko

Päivän aihe: Kristityn vapaus
Usko Kristukseen vapauttaa ihmisen perustamasta elämäänsä omien tekojen, perinnäissääntöjen ja toisten ihmisten mielipiteiden varaan.

Pyhäpäivä: 18. sunnuntai helluntaista

Alttarikynttilät: 2
Liturginen väri: Vihreä

Liturgi: Rämänen Marja
Avustava pappi: Vallipuro Risto
Kanttori: Piilonen Sirpa

Kolehti: Seurakuntalaisuuden, seurakuntien vapaaehtoistoiminnan vahvistamiseen Lapuan hiippakunnan seurakunnissa. Seurakuntien toimintakulttuuri uudistuu seurakuntalaisten ja työntekijöiden kumppanuudessa toteutuvaksi seurakuntaelämäksi. Kolehti käytetään toimintakulttuurin uudistamiseen koulutuksen keinoin sekä tutustumiseen koti- ja ulkomaisten seurakuntien työntekijöiden ja seurakuntalaisten yhteistoiminnan kehittämiseen.

Tikkakosken alueseurakunta

Kaupunginkirkko

Miltä nälkä näyttää ? -valokuvanäyttely

Näyttely avoinna viikko 36: keskiviikosta perjantaihin klo 11-14. Viikko 37-39: maanantaista perjantaihin klo 11-14. syyskuun ajan tilaisuuksien aikana sekä Valon Kaupunki -tapahtumassa 27.-29.9.2018