Tikkakosken kirkko

Päivän aihe: Kristityn vapaus
Usko Kristukseen vapauttaa ihmisen perustamasta elämäänsä omien tekojen, perinnäissääntöjen ja toisten ihmisten mielipiteiden varaan.

Pyhäpäivä: 18. sunnuntai helluntaista

Alttarikynttilät: 2
Liturginen väri: Vihreä

Liturgi: Rämänen Marja
Avustava pappi: Vallipuro Risto
Kanttori: Piilonen Sirpa

Kolehti: Seurakuntalaisuuden, seurakuntien vapaaehtoistoiminnan vahvistamiseen Lapuan hiippakunnan seurakunnissa. Seurakuntien toimintakulttuuri uudistuu seurakuntalaisten ja työntekijöiden kumppanuudessa toteutuvaksi seurakuntaelämäksi. Kolehti käytetään toimintakulttuurin uudistamiseen koulutuksen keinoin sekä tutustumiseen koti- ja ulkomaisten seurakuntien työntekijöiden ja seurakuntalaisten yhteistoiminnan kehittämiseen.

Tikkakosken alueseurakunta

pe 16.11.2018 klo 18.00 - su 18.11.2018 klo 13.00

Koivuniemi

Hiljaisuuden retriitti

Hiljentymistä kiireen keskellä ja Jumalan huolenpitoa.

Palokan kirkko

Pyhäkoulu

Lasten oma jumalanpalvelus, turvallinen hetki Taivaan Isän lähellä. Alle 3-vuotiaille toivomme oman aikuisen mukaan. Aloitamme kirkon yläkerrassa.

Huhtakoti

Valvomisen sunnuntai, Valvokaa!