Ruamjain lähtökonsertti Italiaan

Ruamjain lähtökonsertti Italiaan Vaajakosken kirkko

Taiturimaisesta tulkinnasta ja eläväisestä esiintymisestä tunnettu Ruamjai ei taatusti jätä ketään kylmäksi, mistä kertovat useat tunnustukset ja palkinnot, joita kuoro on 15 vuoden olemassaolonsa aikana niittänyt!

Kansallista mainetta ja kunniaa niittänyt jyväskyläläinen sekakuoro Ruamjai lähtee lokakuussa kuorokisamatkalle Italian Riva del Gardaan. Tämän suuren seikkailun kunniaksi Ruamjai järjestää lähtökonsertin Vaajakosken kirkossa. Konsertin ohjelmisto koostuu Italian kuorokisojen ohjelmistosta, ja luvassa on niin suomalaista kevyttä ja kansanmusiikkia kuin klassisia ja hengellisiäkin tunnelmia.

Liput 20/10 euroa. Liput tulevat myyntiin myös nettikauppaan (holvi.com/shop/ruamjaikuoro), ja ne kannattaakin varata etukäteen, mikäli mielii varmistaa paikkansa konsertissa - Ruamjain konsertit ovat tunnetusti olleet usein ääriään myöten täynnä.

Tervetuloa siis lämpimästi antamaan Jyväskylän hersyvimmälle ja herkimmälle kuorolle onnenpotku tulevalle kisamatkalle - ja samalla nauttimaan upeasta musiikista!

Italian matka on osa Suomi 100 -juhlavuotta - Suomi100 Keski-Suomessa.

www.ruamjai.fi
Instagram: @ruamjaichor
YouTube: Ruamjai

Vaajakosken alueseurakunta