Taaperokerho

Yliopistonkadun päiväkerhotila

Taaperokerho on 1-2 vuotiaille lapsille vanhempineen tarkoitettu kokoontumispaikka, johon ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Tarjolla on yhteistä hiljentymistä alttarin äärellä, lapsille tarjolla leikkiseuraa, aikuisille juttuseuraa ja yhteistä kahvittelua ( vapaaehtoinen kahviraha). Tervetuloa!

Keskustan alueseurakunta

3-5v päiväkerho

Laulua, leikkiä, eväshetki, ihmettelyä Luojan kämmenellä. Ilmoittaudu Sarille p. 040 1490562 tai Lauralle p. 050 5643072

Korpilahden seurakuntatalo

Leikki- ja juttuseuraa pienille ja isoille

Säynätsalon seurakuntakoti

Leikkiseuraa lapsille ja juttuseuraa aikuisille.