Suomi 100 vuotta konsertti

Suomi 100 vuotta konsertti Vaajakosken kirkko

Vaajan laulun ja Tikkakosken Mieslaulajien yhteiskonsertti.

Vapaaehtoinen ohjelmamaksu 5 €.  Tuotto seurakunnan nimeämään kohteeseen.

Väliajalla kahvitarjoilu.

Lämpimästi tervetuloa!

Vaajakosken alueseurakunta

Kortepohjan seurakuntakeskus

Yhteislauluhetki Torstai on toivoa täynnä

Tule laulamaan yhdessä hengellisiä toivelaulujasi. Laulattajana diakoni Ainoleena Laitinen. Lauluhetken jälkeen voit jäädä Torstaikahvilaan juttelemaan ja kahvittelemaan. Tarjoilu ilmainen.

Tikkakosken kirkko

Candela

Tervetuloa myös uudet laulajat!
Kuoroa ohjaa Maria Paukkunen p. 044 430 9053, lisätiedot maria.paukkunen@evl.fi.

Palokan kirkko

Palokan kirkkokuoron harjoitukset

Palokan kirkkokuoro (entinen Jyväskylän maaseurakunnan kirkkokuoro) täytti 100 vuotta vuonna 2015. Huomattavasta iästään huolimatta kuoro on virkeä ja aktiivinen, laulajissakin on montaa ikäpolvea. Laulamme messuissa ja muissa seurakunnan tilaisuuksissa. Ohjelmistomme on varsin laaja ulottuen perinteisestä kuorokirjallisuudesta uudempaan hengelliseen musiikkiin. Jumalanpalvelusten lisäksi kuoro järjestää konsertteja ja matkoja.

Otamme mielellämme mukaan uusia laulajia. Varsinkin miehet, lähtekääpä laulamaan!