Hieman erilainen Jumalanpalvelus goes Hevi

Hieman erilainen Jumalanpalvelus goes Hevi Kaupunginkirkko

Hieman erilainen Jumalanpalvelus toteutetaan tällä kertaa hevimusiikin säestyksellä. Olet tervetullut juuri omana itsenäsi.

Ota kaverit mukaan ja tulkaa yhdessä nauttimaan armon sanomaa raikkaan hevi -musiikin säestyksellä. Tapahtuman toteuttaa Jyväskylän seurakunnan nuorten aikuisten työ mutta messu on suunnattu kaikille jotka musiikkityylistä pitävät. Messun jälkeen on pientä tarjottavaa.

Vaajakosken alueseurakunta

Nuorten aikuisten työn koordinaattori
Yhteinen seurakuntapalvelu
Tellervonkatu 5 / PL 103
40101 Jyväskylä

Kaupunginkirkko

Kirkko Valon kaupungissa: Ilta Lauran kanssa -live Talk Show

Ilta Lauran kanssa -live talk show'n 10 -vuotisjuhlakiertue! "Kosketus"

Illassa pohditaan ihmisen ja luonnon vuorovaikutusta. Mikä vaikutus ympäristöllä ja luonnolla on ihmiselle, entä toisin päin? Mitkä ovat tulevaisuuden haasteet, onko mitään tehtävissä? Illan vieraana ekoteologi Panu Pihkala sekä tietokirjailija Rinna Saramäki. Musiikki Antti Kleemola.
Ilta Lauran kanssa on yhtä aikaa syvällinen ja viihteellinen live talk show. Vapaa pääsy! Paikka: Kaupunginkirkko, Kirkkopuisto
Lisää: www.iltalaurankanssa.fi

Palokan kirkko

Mikkelinpäivän perhemessu - iloa ja kiitosta!

Palokan kirkon 40-vuotisjuhlamessu, jonka jälkeen koko perheen lounas ja lähetyksen syysmyyjäiset.

Huhtakoti

Mikkelinpäivä