Pyhäinpäivän messu

Avustava pappi: Vallipuro Risto
Kanttori: Piilonen Sirpa
Musiikkiryhmä: Jyväskylän ammattikorkeakoulun musiikin opiskelijoita
Kolehti: Oman alueseurakunnan diakoniatyön avustuksiin.
Muuta tietoa: Edellisen pyhäinpäivän jälkeen haudattujen Tikkakosken alueseurakuntalaisten muistaminen, kirkkokahvit. Hartaus hautausmaalla klo 15.
Pyhäinpäivä on hiljainen ja harras kirkkopyhä, jolloin muistellaan aiempia kristittyjä sukupolvia ja kiitetään kuoleman jälkeisestä elämästä.

Pyhäinpäivän juuret ulottuvat ensimmäisille kristillisille vuosisadoille. Uskonsa tähden kuolleiden kristittyjen muistopäiviä vietettiin heidän kuolinpäivinään. 300-luvulla ryhdyttiin viettämään erillisten muistopäivien lisäksi yhteistä kaikkien pyhien päivää. Nykyään pyhäinpäivässä yhdistyvät kaikkien pyhien päivä ja kaikkien uskovien vainajien muistopäivä.

Tikkakosken alueseurakunta

Sepän Kipinä

Rukoushetki

Rukoushetki arkisin maanantaista perjantaihin klo 12 Kipinässä, Kauppakeskus Seppä, Hiljainen huone.

Sepän Kipinä

Rukoushetki