Sinua en unohda -konsertti

Kaupunginkirkko

Pyhäinpäivän Sinua en unohda -konsertissa esiintyy laulu- ja soitinyhtye Anne Federleyn johdolla.

Konsertissa kuullaan lauluja Tulus-kuoron Sinua en unohda -levyltä (2004). Laulujen sanoitukset ovat Liisa Pajusen ja Anna-Mari Kaskisen käsialaa. Laulut tulevat lähelle niin lapsensa menettänyttä kuin ketä tahansa läheistään kaipaavaa. Soitinyhtyessä mukana on piano, huilu, kontrabasso ja jousisoittimia. Konserttiin on vapaa pääsy.

Kuokkalan kirkko

Anna mulle mahdollisuus -yhteisvastuukonsertti

Hannu Kiiski, sello
Elina Pikkuhookana, piano
Aino Suhola, puhe

Sepän Kipinä

Palokan kirkko

Yhteisvastuukonsertti: Virsiä, veisuja ja Gospel Covertajia

Gospel Covertajat luo katsauksen yhtyeen historiaan yhteisvastuukonsertissa Palokan kirkossa su 24.2 klo 18. Mikko Miettinen, Esko Turpeinen ja Hannes Asikainen soittavat virsiä Lutherista lisävihkoon ja nuoren seurakunnan veisuja ensimmäisiltä levytyksiltään. Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelma 10/5€. Covertajat vierailevat Palokan kirkossa myös Palmusunnuntaina 14.4. klo 10 Tiellä Jerusalemiin messun merkeissä, sekä toteuttavat Pekka Simojoen kanssa helatorstaina 30.5. klo 10 gospelmessun ja yhteisen konsertin.

Ohjelma 10 €/5€.