Sibeliusta rakastaville - Jean Sibeliuksen kuoro-, yksinlaulu ja urkumusiikkia

pe 8.12. kello 19.00

Sibeliusta rakastaville - Jean Sibeliuksen kuoro-, yksinlaulu ja urkumusiikkia Taulumäen kirkko

Jean Sibeliuksen (1865-1957) musiikkia esittävät lauluyhtye Lux Auribus johtajanaan Kimmo Tuuri, Jenni Heilala, sopraano, Ville Heilala, baritoni ja Jukka Hassinen, urut, Kimmo Tuuri, piano. 15/10/5 euroa.

Lux Auribus, johtajanaan Kimmo Tuuri, esittää Jean Sibeliuksen kuoromusiikkia. Rakastava -teoksen sekakuoroversiossa solisteina toimivat Jenni Heilala, sopraano ja Ville Heilala, baritoni. Konsertissa kuullaan myös Sibeliuksen urkumusiikkia. Loppuhuipennuksena kuullaan Finlandia uruilla Jukka Hassisen esittämänä. Kappaleen keskiosan hymnin esittävät konsertin laulajat yhdessä. Lämpimästi tervetuloa!

Lauluyhtye Lux Auribus kotisivu

Taulumäen yksikkö

Kesäkonsertit 2019: Karjamajoilta luostariin

Olivier Eisenmann, urut (Sveitsi)