Sibeliusta rakastaville - Jean Sibeliuksen kuoro-, yksinlaulu ja urkumusiikkia

pe 8.12. kello 19.00

Sibeliusta rakastaville - Jean Sibeliuksen kuoro-, yksinlaulu ja urkumusiikkia Taulumäen kirkko

Jean Sibeliuksen (1865-1957) musiikkia esittävät lauluyhtye Lux Auribus johtajanaan Kimmo Tuuri, Jenni Heilala, sopraano, Ville Heilala, baritoni ja Jukka Hassinen, urut, Kimmo Tuuri, piano. 15/10/5 euroa.

Lux Auribus, johtajanaan Kimmo Tuuri, esittää Jean Sibeliuksen kuoromusiikkia. Rakastava -teoksen sekakuoroversiossa solisteina toimivat Jenni Heilala, sopraano ja Ville Heilala, baritoni. Konsertissa kuullaan myös Sibeliuksen urkumusiikkia. Loppuhuipennuksena kuullaan Finlandia uruilla Jukka Hassisen esittämänä. Kappaleen keskiosan hymnin esittävät konsertin laulajat yhdessä. Lämpimästi tervetuloa!

Lauluyhtye Lux Auribus kotisivu

Taulumäen yksikkö

Oskar Merikanto 150 vuotta -juhlakonsertti

Kuokkalan Pelimannit. Tuula Heiskanen, sopraano. Jorma Pollari, bassobaritoni. Erkki Hiekkavirta, musiikinjohto. Ohjelma 10 euroa

W.A. Mozart: Requeim

Ville Matvejeff, kapellimestari
Aurora Marthens, sopraano
Anu Ontronen, mezzosopraano
Jussi Myllys, tenori
Nicholas Söderlund, basso
Kamarikuoro Cantinovum, valm. Rita Varonen

Pyhäinpäivän kuorokonsertti

Jyväskylän kuoroviikon konsertissa esiintyvät Sotaveteraanikuoro, Jyväskylän Studiokuoro ja Keuruun Serena.