Sibeliusta rakastaville - Jean Sibeliuksen kuoro-, yksinlaulu ja urkumusiikkia

pe 8.12. kello 19.00

Sibeliusta rakastaville - Jean Sibeliuksen kuoro-, yksinlaulu ja urkumusiikkia Taulumäen kirkko

Jean Sibeliuksen (1865-1957) musiikkia esittävät lauluyhtye Lux Auribus johtajanaan Kimmo Tuuri, Jenni Heilala, sopraano, Ville Heilala, baritoni ja Jukka Hassinen, urut, Kimmo Tuuri, piano. 15/10/5 euroa.

Lux Auribus, johtajanaan Kimmo Tuuri, esittää Jean Sibeliuksen kuoromusiikkia. Rakastava -teoksen sekakuoroversiossa solisteina toimivat Jenni Heilala, sopraano ja Ville Heilala, baritoni. Konsertissa kuullaan myös Sibeliuksen urkumusiikkia. Loppuhuipennuksena kuullaan Finlandia uruilla Jukka Hassisen esittämänä. Kappaleen keskiosan hymnin esittävät konsertin laulajat yhdessä. Lämpimästi tervetuloa!

Lauluyhtye Lux Auribus kotisivu

Taulumäen yksikkö

J.S.Bach: JOHANNES-PASSIO

Jyväskylän seurakunnan Kamarikuoro Valo, solistit sekä Oulun Kamariorkesteri Olli Heikkilän johdolla tuovat puhuttelevan suurteoksen Taulumäen kirkkoon Palmusunnuntaina. Liput 25/22,50/11,50 euroa (hinnat sisältävät palvelumaksut) Lippu.fi -palvelusta ja tuntia ennen ovelta. Kesto noin 2h.

Triduum Paschale - Pääsiäisoratorio

Pitkäperjantaina 19.4. Taulumäen kirkossa kuultavan Pekka Kostiaisen Triduum Paschale - Pääsiäisoratorion esittävät Jyväskylä Sinfonia, Musica-kuoro ja solistit johtajanaan Ville Matvejeff. Suuri orkesteri, kuoro ja solistit tempaavat kuulijan mukaan kiirastorstain, pitkäperjantain ja pääsiäispäivän dramaattisiin tapahtumiin. Liput: 27 / 25 / 10 € teatterin lippumyymälästä; Lippu.fi: 29,50 / 27,50 / 12,50 € (hinnat sisältävät palvelumaksut)

Hieman erilainen jumalanpalvelus goes Missa Popularis

Toisen pääsiäispäivän Hieman erilaisessa jumalanpalveluksessa Taulumäellä soivat sähkökitarat. Vapaa pääsy