Sibeliusta rakastaville - Jean Sibeliuksen kuoro-, yksinlaulu ja urkumusiikkia

pe 8.12. kello 19.00

Sibeliusta rakastaville - Jean Sibeliuksen kuoro-, yksinlaulu ja urkumusiikkia Taulumäen kirkko

Jean Sibeliuksen (1865-1957) musiikkia esittävät lauluyhtye Lux Auribus johtajanaan Kimmo Tuuri, Jenni Heilala, sopraano, Ville Heilala, baritoni ja Jukka Hassinen, urut, Kimmo Tuuri, piano. 15/10/5 euroa.

Lux Auribus, johtajanaan Kimmo Tuuri, esittää Jean Sibeliuksen kuoromusiikkia. Rakastava -teoksen sekakuoroversiossa solisteina toimivat Jenni Heilala, sopraano ja Ville Heilala, baritoni. Konsertissa kuullaan myös Sibeliuksen urkumusiikkia. Loppuhuipennuksena kuullaan Finlandia uruilla Jukka Hassisen esittämänä. Kappaleen keskiosan hymnin esittävät konsertin laulajat yhdessä. Lämpimästi tervetuloa!

Lauluyhtye Lux Auribus kotisivu

Taulumäen yksikkö

Taulumäen kirkko

Suomen Kanttorikuoron (CCF) konsertti

Evankelis-luterilaisista kirkkomuusikoista koostuvan Chorus Cantorum Finlandiae eli Suomen Kanttorikuoron konsertin otsikkona on 'Laudate Dominum' eli 'Ylistäkää Herraa'. Konsertin ohjelma on monipuolinen kattaus niin tuttuja hengellisiä lauluja kuin myös klassista ja uudempaa kirkollista kuoromusiikkia. Kuoroa johtaa MuT Kari Turunen. Liput 15/10/5 euroa tuntia ennen kirkon ovelta.

Taulumäen kirkko

Kertokaa se hänelle - Mauno Kuusisto 100 vuotta juhlakonsertti

Konsertit ovat kunnianosoitus lähes kaikkien varttuneitten suomalaisten tunteman laulaja, Mauno Kuusiston elämäntyölle kun hänen syntymästään oli vuonna 2017 kulunut sata vuotta. Kokoonpanossa tenoreina laulavat Reijo Ikonen ja Lasse Riutamaa, Mika Seppänen (sello) ja Ulla-Stina Ikonen (harppu ja kannel). Liput 10 euroa tuntia ennen kirkon ovelta. Osa tuotosta Yhteisvastuukeräyksen hyväksi.