Sibeliusta rakastaville - Jean Sibeliuksen kuoro-, yksinlaulu ja urkumusiikkia

pe 8.12. kello 19.00

Sibeliusta rakastaville - Jean Sibeliuksen kuoro-, yksinlaulu ja urkumusiikkia Taulumäen kirkko

Jean Sibeliuksen (1865-1957) musiikkia esittävät lauluyhtye Lux Auribus johtajanaan Kimmo Tuuri, Jenni Heilala, sopraano, Ville Heilala, baritoni ja Jukka Hassinen, urut, Kimmo Tuuri, piano. 15/10/5 euroa.

Lux Auribus, johtajanaan Kimmo Tuuri, esittää Jean Sibeliuksen kuoromusiikkia. Rakastava -teoksen sekakuoroversiossa solisteina toimivat Jenni Heilala, sopraano ja Ville Heilala, baritoni. Konsertissa kuullaan myös Sibeliuksen urkumusiikkia. Loppuhuipennuksena kuullaan Finlandia uruilla Jukka Hassisen esittämänä. Kappaleen keskiosan hymnin esittävät konsertin laulajat yhdessä. Lämpimästi tervetuloa!

Lauluyhtye Lux Auribus kotisivu

Taulumäen yksikkö

Gospel Gentlemen -kiertueen konsertti

Suomalaisen gospel-musiikin konkarit Jaakko Löytty, Pekka Simojoki ja Petri Laaksonen lähtevät yhteiselle kiertueelle syksyllä 2018.

Valoa päin

Juha Lauttamus, saxofoni ja trumpetti. Jukka Hassinen, urut.
Vapaa pääsy

Joulun hiljaisuus

Tommi Soidinmäen joulukonsertti.
Lippujen myynti alkaa lauantaina 17.11.2018 Keskisuomalainen lehden kestotilaajille Keskisuomalaisessa olevan ohjeen kautta.
Lippuja saa vielä kirkon ovelta tiistaina 27.11.2018 ennen konsertin alkua ja ne maksavat 20€ / kpl.