Juhlimaan tulkaa! Puhallinorkesteri Puhkupillit ja Sekakuoro Sentimento

la 9.12. kello 18.00

Juhlimaan tulkaa! Puhallinorkesteri Puhkupillit ja Sekakuoro Sentimento Taulumäen kirkko

Puhallinorkesteri Puhkupillit ja Sekakuoro Sentimento kutsuvat kaikki hetkeksi nauttimaan joulunodotuksesta ja musiikin riemusta yhteiseen joulukonserttiinsa Juhlimaan tulkaa. Käsiohjelmat15 € / 8€ ovelta klo 18 alkaen

Lämminhenkisen Juhlimaan tulkaa -konsertin takana ovat yliopiston puhallinorkesteri Puhkupillit sekä musiikkikasvatuksen opiskelijoiden Sekakuoro Sentimento. Konsertin kantavia voimia ovat rakkaus musiikkiin, joulun henki ja yhdessä tekemisen riemu. Joulukuisena lauantaina Taulumäen kirkossa kuullaan niin tuttuja joululaulujen klassikoita kuin uusia joulumusiikin helmiä. Tervetuloa nauttimaan joulunodotuksesta ja musiikin riemusta meidän kanssamme!

Puhallinorkesteri Puhkukupillit kotisivu

Taulumäen yksikkö

Oskar Merikanto 150 vuotta -juhlakonsertti

Kuokkalan Pelimannit. Tuula Heiskanen, sopraano. Jorma Pollari, bassobaritoni. Erkki Hiekkavirta, musiikinjohto. Ohjelma 10 euroa

W.A. Mozart: Requeim

Ville Matvejeff, kapellimestari
Aurora Marthens, sopraano
Anu Ontronen, mezzosopraano
Jussi Myllys, tenori
Nicholas Söderlund, basso
Kamarikuoro Cantinovum, valm. Rita Varonen

Pyhäinpäivän kuorokonsertti

Jyväskylän kuoroviikon konsertissa esiintyvät Sotaveteraanikuoro, Jyväskylän Studiokuoro ja Keuruun Serena.