J. S. Bach Jouluoratorio

J. S. Bach Jouluoratorio Kaupunginkirkko

Jyväskylän seurakunnan Kamarikuoro Valo, Jyväskylä Sinfonian soittajista koottu soitinyhtye sekä solistit esittävät Jyväskylän Kaupunginkirkossa upeasta Johann Sebastian Bachin Jouluoratoriosta kantaatit 1-3.

Solisteina ovat Johanna Nylund sopraano, Annastiina Tahkola altto, Juha Kotilainen basso sekä Pertti Tahkola tenori. Hän vastaa myös musiikin johdosta. Valo esitti kyseisen teoksen vuosi sitten Jyväskylä Sinfonian kanssa kokonaisuudessaan.

Konsertin ohjelman hinta on 20 € / 15 € / 10 €.

Sydämellisesti tervetuloa nauttimaan upeasta joulumusiikista!

Kaupunginkirkko

Lounasmusiikki

András Szabó, urut

Kaupunginkirkko