ke 20.12. kello 19.00

Tullut on jouluilta - Matka halki jouluisen Euroopan, Lux Auribus lauluyhtyeen joulukonsertti Taulumäen kirkko

Lauluyhtye Lux Auribusin joulukonsertti, johtaa Kimmo Tuuri. Ohjelma 15/10/5 euroa.

Lauluyhtye Lux Auribus tarjoaa joulukonsertissaan harvinaisen mahdollisuuden kuulla eri maiden rakkaimpia joululauluja. Ohjelmistossa on hartaan tunnelmallisia ja riemukkaita kappaleita Euroopan maista. Kuljemme läpi kahdeksan maan ja keskiajalta tähän päivään. Osa lauluista on käännetty suomeksi, mutta suurimman osan laulamme alkuperäiskielillä. Mukana on myös uusia sovituksia suomalaisista joululauluista. Perinteiset joululaulut saavat rinnalleen paljon uusia tuttavuuksia, joihin on helppo ihastua.

Lauluyhtye Lux Auribusin kotisivu

Taulumäen yksikkö

Kesäkonsertit 2018: Matka Armeniaan

Liisa Makkonen, viulu
Jussi Makkonen, sello
Nazig Azezian, piano

Liput 15/10/5 € tuntia ennen ovelta

Jäähyväiset kesälle

Ihmisen ääni -kuoro, joht. Matias Lahti
Hannu Alasaarela ja Auroora Lahti-Hintsala, piano
Vapaa pääsy. Ohjelma 10/5 €

Kesäkonsertit 2018: The Goodness of the Lord

Lux Auribus, joht. Kimmo Tuuri
Hanna-Maria Helenius, laulusolisti
András Szabó, piano
Liput 15/10/5 € tuntia ennen ovelta.