Hiljaisuuden ilta

Kuokkalan kirkko

.

Parillisten viikkojen keskiviikkoiltaisin Arkiretriitti.
Anna mahdollisuus hiljaisuudelle, itsesi kohtaamiselle, uudistumiselle, Jumalan tunnistamiselle.
Kirkko on varattu arjen retriittiä varten (45 min.)Gregoriaanisen kirkkomusiikin hiljaa soidessa voit maata penkillä, istua, kävellä, rukoilla, lukea, polvistua alttarin eteen, sytyttää esirukoustuohuksen, mikä vain tuntuu sinusta sopivalta ja auttaa hiljentymisessä. Sen jälkeen hartaus ja mahdollisuus yhteiseen iltateehen(ilmainen) ja ajatusten vaihtoon kirkkotorilla. Olet lämpimästi tervetullut.

Kuokkalan alueseurakunta

Tikkakosken kirkko

Aamupysäkki

Aamukahvi ja aamun lehti seurakuntasalissa maanantaista keskiviikkoon klo 9-11.

Kaupunginkirkko

Miltä nälkä näyttää ? -valokuvanäyttely

Näyttely avoinna viikko 36: keskiviikosta perjantaihin klo 11-14. Viikko 37-39: maanantaista perjantaihin klo 11-14. syyskuun ajan tilaisuuksien aikana sekä Valon Kaupunki -tapahtumassa 27.-29.9.2018

Näyttely on osa vuoden 2018 Yhteisvastuukeräystä, jolla torjutaan nälkää ja köyhyyttä Suomessa sekä maailman pahimmilla katastrofialueilla. Näyttely on maksuton, keräykseen voi osallistua esim. netissä osoitteessa www.yhteisvastuu.fi