Hiljaisuuden ilta

Kuokkalan kirkko

.

Parillisten viikkojen keskiviikkoiltaisin Arkiretriitti.
Anna mahdollisuus hiljaisuudelle, itsesi kohtaamiselle, uudistumiselle, Jumalan tunnistamiselle.
Kirkko on varattu arjen retriittiä varten (45 min.)Gregoriaanisen kirkkomusiikin hiljaa soidessa voit maata penkillä, istua, kävellä, rukoilla, lukea, polvistua alttarin eteen, sytyttää esirukoustuohuksen, mikä vain tuntuu sinusta sopivalta ja auttaa hiljentymisessä. Sen jälkeen hartaus ja mahdollisuus yhteiseen iltateehen(ilmainen) ja ajatusten vaihtoon kirkkotorilla. Olet lämpimästi tervetullut.

Kuokkalan alueseurakunta

pe 17.8.2018 klo 15.00 - su 19.8.2018 klo 15.00

Koivuniemi

Hiljaisuuden retriitti

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Hiljaisuuden retriitissä saat omaa rauhaa, ateriat, mahdollisuuden levätä ja hiljentyä. Jokainen retriittiin osallistuva majoittuu omaan huoneeseensa. Rukous-, meditaatio- ja lauluhetket sekä messu ovat hoitavia ja hengellisesti virkistäviä. Kaikkeen ohjelmaan osallistuminen on vapaaehtoista.

Lehtisaari

Lehtisaaren extraviikonloppu

Lehtisaari avoinna vielä elokuun kaksi viimeistä lauantaita ja sunnuntaita.

Vaajakosken kirkko

.