Kansainvälisyyskahvila Sepän Kipinässä

Kipinä, Kauppakeskus Seppä

Sepän kauppakeskuksen 2. kerroksessa päivystää keskiviikkoisin lähetys- ja kansainvälinen työ. Paikalla myös maahanmuuttajatyön diakoni. Lähetysaihetta esillä ja kahvia.

Klo. 13.00 joka keskiviikko Lähetyskipinä- lähetyspiiri, jossa saat ajankohtaista tietoa lähetystyöstä meillä ja maailmalla.

Vaajakosken alueseurakunta, Tikkakosken alueseurakunta, Taulumäen yksikkö, Säynätsalon alueseurakunta, Palokan alueseurakunta, Kuokkalan alueseurakunta, Korpilahden alueseurakunta, Keskustan alueseurakunta, Keltinmäen alueseurakunta, Huhtasuon alueseurakunta

Kortepohjan seurakuntakeskus

Syysmarkkinat

Tervetuloa ostoksille ja kahvittelemaan lähetystyön hyväksi.

Sepän Kipinä

Lähetyksen askartelupaja

Tykkäätkö askarrella ja tehdä kädentöitä? Entä tykkäätkö auttaa muita? Tämä on sinulle! Syksyn askartelupajoissa tiedossa kahvikorien tekoa, ostoskassien ompelua, korttiaskartelua ym mukavaa ja mitä vielä lisää keksitäänkään. Kaikille avoin!

Palokan kirkko

Lähetyspysäkki

Aamupäivän kahvihetki lähetystyön kuulumisten äärellä elämää jakaen, yhdessä hiljentyen ja kädentaitotöitä tehden.