Kansainvälinen Naistenilta

Kipinä, Kauppakeskus Seppä

Tule viihtymään ja nauttimaan rukouksesta, musiikista ja yhdessäolosta kansainvälisten teemojen äärellä. Tänään aiheena Naisten yhteiset asiat ympäri maailmaa. Illan päätteeksi voit jäädä viikkomessuun. Tarjoilu 5€ lähetystyölle Jyväskylän seurakunnan kautta.

Vaajakosken alueseurakunta, Tikkakosken alueseurakunta, Taulumäen yksikkö, Säynätsalon alueseurakunta, Palokan alueseurakunta, Kuokkalan alueseurakunta, Korpilahden alueseurakunta, Keskustan alueseurakunta, Keltinmäen alueseurakunta, Huhtasuon alueseurakunta

ma 20.8.2018 klo 10.00 - to 23.8.2018 klo 12.00

Koivuniemi

Varttuneen väen virkistymisleiri Koivuniemessä

Kesäleiri varttuneille Koivuniemen leirikeskuksessa.

Muu kuin seurakunnan tila

Päiväkeskushartaus

Kaikille avoin hartaushetki Säynätsalon päiväkeskuksessa, Urheilukentäntie 3

Vesala

Naisten saunailta

Kesätiistaisin elokuun loppuun asti.