Taaperokerho

Lohikosken päiväkerhotila

Taaperokerho on 1-2 vuotiaille lapsille vanhempineen tarkoitettu kokoontumispaikka, johon ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Tarjolla on yhteistä hiljentymistä alttarin äärellä, lapsille tarjolla leikkiseuraa, aikuisille juttuseuraa ja yhteistä kahvittelua ( vapaaehtoinen kahviraha). Tervetuloa!

Keskustan alueseurakunta

Keltinmäen kirkko

Pyhäkoulu

Tule kirkolle pyhäkouluun!

Palokan kirkko

Pyhäkoulu

Lasten oma jumalanpalvelus, turvallinen hetki Taivaan Isän lähellä. Alle 3-vuotiaille toivomme oman aikuisen mukaan. Aloitamme kirkon yläkerrassa.

Muu kuin seurakunnan tila